Κλείσιμο

Ρέθυμνο : Απολογείται σήμερα ο τράπερ και οι δύο συνεργάτες του- Κατηγορούνται για βιασμό 19χρονης

Τι λέει ο γνωστός 24χρονος για τις κατηγορίες που του αποδίδονται

Το κατώφλι του ανακριτή Ρεθύμνου αναμένεται να περάσει σήμερα το πρωί ο τράπερ μαζί με τους δύο συνεργάτες του που κατηγορούνται για τον βιασμό 19χρονης φοιτήτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τράπερ μαζί με τον 23χρονο συνεργάτη του παραδόθηκαν προχθές στις αρχές μετά το ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος τους ενώ η αστυνομία είχε προχωρήσει, τις προηγούμενες ημέρες, στη σύλληψη του 30χρονου.

Και οι τρεις αναμένεται να απολογηθούν για τα όσα καταγγέλλει η 19χρονη.

Ο 24χρονος τράπερ αρνείται κάθε κατηγορία, ενώ δια μέσω του δικηγόρου του ανέφερε ότι η 19χρονη δεν τον κατονομάζει. 

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το νεαρό κορίτσι, η οποία είναι από την Αλβανία και φοιτά στο Ρέθυμνο, το βράδυ της Κυριακής είχε πάει σε γνωστό μαγαζί του Ρεθύμνου όπου τραγουδούσε ο 24χρονος τράπερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη ανέφερε πως μετά τη συναυλία η ίδια, η οποία ήταν σε κατάσταση μέθης, μαζί με έναν 23χρονο, συνεργάτη του τράπερ, πήγαν σε ξενοδοχείο της πόλης.

Εκεί, ο 23χρονος της προσέφερε ποσότητα κάνναβης με αποτέλεσμα η κοπέλα να χάσει τελείως τον έλεγχο. Λίγη ώρα μετά, στο δωμάτιο έφτασαν ο 24χρονος τράπερ μαζί με έναν 30χρονο άνδρα, αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι, σύμφωνα με την 19χρονη, αυτοί οι δύο, προχώρησαν σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Όταν λίγη ώρα αργότερα συνειδητοποίησε τι είχε γίνει, η νεαρή ενημέρωσε κάποιους φίλους της και μετέβησαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το βράδυ της Δευτέρας τον 30χρονο στο λιμάνι του Ηρακλείου την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο καράβι με προορισμό τον Πειραιά.

Πηγή: cretapost.gr