Πυροβολισμοί-Χαλάνδρι: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 68χρονος οφθλμιάτρος-Τι ερευνά η ΕΛΑΣ

Τέσσερις σφαίρες αφαιρέθηκαν, κατά τη διάρκεια πολύωρου χειρουργείου, από το σώμα του 68χρονου οφθλαμίατρου, ο οποίος δέχθηκε, χθες το μεσημέρι, πυροβολισμούς από τη 49χρονη Αλβανίδα πρώην σύντροφό του, στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρίας, στο Χαλάνδρι. Ο οφθαλμίατρος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι είναι εφικτό για να παραμείνει στη ζωή.

Ο 68χρονος επέστρεφε, χθες το μεσημέρι, μαζί με το 12χρονο κορίτσι που είχε αποκτήσει με την αλλοδαπή, από το σχολείο του παιδιού, ενώ στην είσοδο της πολυκατοικίας τον περίμενε η δράστιδα. Μετά από διαπληκτισμό που είχαν έβγαλε ένα περίστροφο και τον πυροβόλησε. Αμέσως μετά συνελήφθη από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

Η 49χρονη είχε χάσει την επιμέλεια του παιδού από τον οφθαλμίατρο, ο οποίος το μεγάλωνε μαζί με την Αγγλίδα σύζυγό του, ενώ ήταν συνεχείς οι εντάσεις μεταξύ τους, αλλά και οι δικαστικές διαμάχες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η 49χρονη λέει συνεχώς ακατάληπτες φράσεις στους αστυνομικούς και ισχυρίζεται διάφορα για τη σχέση της με τον γιατρό και τη συμπεριφορά προς το παιδί τους.

Παράλληλα, η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες σχετικά με το πώς η αλλοδαπή βρήκε το περίστροφο με το οποίο πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ