Πυροβολισμοί στα Άνω Λιόσια: Έβγαλαν τα όπλα για οικογενειακές διαφορές -Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 13 ατόμων

Συνελήφθησαν 3 εκ των δραστών - Κατασχέθηκαν πλήθος φυσιγγίων και καλύκων και 2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα

Προσωπικές διαφορές μεταξύ των παιδιών τους φέρεται να είναι η αιτία που οδήγησε δύο οικογένειες Ρομά σε αντιπαράθεση με αποκορύφωμα τους πυροβολισμούς στα Άνω Λιόσια και τον Ασπρόπυργο την περασμένη Δευτέρα (13/6). 

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, για την συγκεκριμένη υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 13 ημεδαπών, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία, εκβίασης και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Από τους ανωτέρω κατηγορούμενους, συνελήφθησαν οι 3 και συγκεκριμένα 18χρονος ημεδαπός καθώς και 19χρονη και 29χρονη ημεδαπές, μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας (13/6/) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.

Οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, που ανήκουν σε δύο διαφορετικές οικογένειες, εμπλέκονται σε επιθέσεις με πυροβολισμούς σε οικίες που εκδήλωσαν εκατέρωθεν, λόγω προσωπικών διαφορών, στις περιοχές των Άνω Λιοσίων και του Ασπρόπυργου στις 13/6.

Τι βρέθηκαν στις έρευνες

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•    9 πυροδοτημένα φυσίγγια κυνηγετικού όπλου
•    10 κάλυκες των 9 mm
•    βολίδα πυροβόλου όπλου
•    35 φυσίγγια των 9 mm
•    πλήθος φυσιγγίων κυνηγετικού όπλου
•    2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: skai.gr