Πύργος: Αγωνία για τον Θύμιο - Εξαφανισμένος μετά την καταγγελία για bullying

Αναστάτωση επικρατεί στον Πύργο Ηλείας, καθώς έχουν χαθεί τα ίχνη του 40χρονου Θύμιου, του άνδρα που παραμορφώθηκε μετά από τροχαίο και είχε ζήτησει τη συνδρομή της αστυνομίας, για τους συνεχείς τραμπουκισμούς που δεχόταν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς, εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου προκειμένου να ζητήσει προστασία από τους ανθρώπους που του έκαναν την ζωή «κόλαση». Ο Θύμιος καταγράφηκε σε βίντεο να κυνηγά κόσμο με τσεκούρι, αντιδρώντας στο bullying που δεχόταν.

«Στημένο» σκηνικό για ένα story στο Instagram

Οι λεπτομέρειες σχετικά με το βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στοχοποιώντας τον Θύμιο, είναι αποκαλυπτικές.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα «Πατρίς» το σκηνικό ήταν από την αρχή στημένο για λόγους δημοσιότητας και μάλιστα έγινε ανώνυμο τηλεφώνημα από άγνωστο άτομο στην αστυνομία.

Οι αρχές μετά την καταγγελία, έκαναν επιτόπια έρευνα στο σημείο και διαπίστωσαν ότι δεν υπήρξε καμία επίθεση παρά μόνο αναστάτωση της τοπικής κοινωνίας χωρίς όπως αποδείχτηκε ιδιαίτερο λόγο.

Ζήτησε προστασία

Την επόμενη μέρα, πριν ακόμα κυκλοφορήσουν στο διαδίκτυο τα βίντεο και τα δημοσιεύματα, ο 40χρονος άνδρας μετέβη στο Τμήμα για να αναφέρει το περιστατικό και εμφανίστηκε ξανά στις 4 Μαΐου, ζητώντας από τους αστυνομικούς να τον προστατεύσουν γιατί όπως τους τόνισε καθημερινά γινόταν αποδέκτης τέτοιων συμπεριφορών, με την διαφορά ότι τώρα το έστησαν για το Instagram, αναστατώνοντας την τοπική κοινωνία και κινητοποιώντας τις Αρχές.

Τα ίχνη του χάθηκαν την επόμενη ημέρα.

Πηγή: skai.gr