Εικόνες ντροπής από την Ψυχιατρική Κλινική του Νοσ. Αγία Όλγα - Βρόμικες τουαλέτες και οροφές που στάζουν

«Η κλινική εκπέμπει SOS, είκοσι ασθενείς χρησιμοποιούν αυτές τις άθλιες τουαλέτες» αναφέρει ο Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων του νοσοκομείου

Εικόνες ντροπής στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Αγία Όλγα με βρόμικες τουαλέτες, τοίχους και ταβάνια που στάζουν νερά.

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ μίλησε η πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου, Δώρα Κούνα για την άθλια κατάσταση στην οποία αναγκάζονται να διαβιούν 20 ασθενείς και να εργάζονται γιατροί και νοσηλευτές.

«Ήταν ένα κτίριο κόσμημα, αυτή τη στιγμή είναι ένα κτίριο επισφαλές και για ασθενείς και για εργαζόμενους, οι τοίχοι πέφτουν, το νερό στάζει μέσα στον χώρο, δεν γίνεται άλλο αυτή η κατάσταση, πρέπει κάτι να αλλάξει».
 

«Είκοσι ασθενείς αναγκάζονται να χρησιμοποιούν αυτές τις τουαλέτες»

Από την πλευρά του ο κ. Αβραμίδης Δημήτρης, Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων δήλωσε πως «η διοίκηση του νοσοκομείου μας έχει διαβεβαιώσει ότι υπάρχει μία μελέτη η οποία έχει πάει στο υπουργείο και...αναμένουμε». «Η κλινική εκπέμπει SOS, και πέρα από την ψυχιατρική συστεγάζεται και το αρχείο του νοσοκομείου. Η κατάσταση είναι τραγική πρώτα για τους ασθενείς και μετά για τους υπόλοιπους», σχολίασε.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε 20 ασθενείς οι οποίοι αναγκάζονται να χρησιμοποιούν αυτές τις τουαλέτες που βλέπετε», συμπλήρωσε.

Τέλος, ο κ. Αλονισιώτης Θεοδωρής, γιατρός στη μονάδα του Κωνσταντοπούλειου ανέφερε πως η υπηρεσία του αρμόδιου υπουργείου είχε έρθει πριν τρία χρόνια στο νοσοκομείο και μας είχε υποσχεθεί ότι υπάρχει μία χρηματοδότηση για τα ψυχιατρικά νοσοκομεία αλλά δεν έγινε ποτέ τίποτα».

Πηγή: skai.gr