«Ψηλή κι αδύνατη αυτή που μου έριξε βιτριόλι» περιγράφει η 34χρονη(vid)

Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει την ταυτότητα του προσώπου που επιτέθηκε με καυστικό οξύ στην άτυχη  34χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα, καθώς οι κάμερες ασφαλείας των γύρω καταστημάτων δεν φαίνεται να έχουν καταγράψει τις κινήσεις της, ενώ και το ίδιο το θύμα δεν είναι ικανό να δώσει ακριβή περιγραφή, λόγω της ταχύτητας που έγινε η επίθεση.

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχουν μπει άνθρωποι του κοινωνικού κύκλου της νέας γυναίκας, χωρίς να αποκλείεται και η περίπτωση κάποιου εμμονικού ανθρώπου που την είχε στοχοποιήσει.

"Ηταν ψηλή, αδύνατη, δεν την πρόσεξα πολύ. Ολα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να μου μιλήσει καθόλου, χωρίς να μου πει τίποτα. Ξαφνικά γύρισα να δω ποια είναι αυτή που βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας, και εκείνη μου έριξε το βιτριόλι", ήταν τα πρώτα λόγια της στους αστυνομικούς, ενώ συνέχισε λέγοντας: "Ολα κράτησαν λίγα δευτερόλεπτα. Πονούσα φρικτά, δεν θυμάμαι τίποτα παραπάνω", αναφέρει η 34χρονη.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν και την μαρτυρία ενός πρώην συναδέλφου τους, που ανέφερε πως 5 ημέρες πριν την επίθεση, είχε δει μια γυναίκα να κινείται ύποπτα στην περιοχή

"Θεωρεί ότι μπορεί να προέρχεται από κάποιο άτομο που απλά είχε κάποια εμμονή μαζί της χωρίς να γνωρίζει του λόγους. Σε συνδυασμό όμως με το ότι γνώριζε πάρα πολύ καλά τον χώρο της εργασίας της", εξηγεί ο δικηγόρος της κοπέλας.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την ευθύνη των ερευνών για την σοκαριστική επίθεση με βιτριόλι προσπαθούν να "σκιαγραφήσουν" το προφίλ της γυναίκας που  επιτέθηκε στην 34χρονη

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών που ασχολούνται με τις έρευνες, όταν συνάντησαν την άτυχη γυναίκα, επικεντρώθηκαν σε ερωτήσεις σχετικά με το αν υποψιάζεται ποιο είναι το πρόσωπο που ήθελε να της κάνει κακό, αλλά και αν είχε δεχτεί απειλές στο παρελθόν. 
Εν αναμονή των αποτελεσμάτων από το κινητό της 34χρονης, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να συγκεντρώνουν και να εξετάζουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας που μπορεί να έχουν καταγράψει τις κινήσεις της μαυροφορεμένης γυναίκας.

Πηγή: skai.gr