Πρόεδρος Συνοριοφυλάκων Έβρου στον ΣΚΑΪ: Είμαστε άναυδοι και σοκαρισμένοι

Πέντε αστυνομικοί αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες καθώς φέρονται να εμπλέκονται σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών

Σοκαρισμένοι με την υπόθεση του κυκλώματος διακίνησης μεταναστών στην οποία φέρονται να εμπλέκονται πέντε αστυνομικοί, είναι οι συνοριοφύλακες στον Έβρο, όπως δήλωσε το πρωί ο πρόεδρος των εργαζομένων Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς, στην εκπομπή «Σήμερα» στον «ΣΚΑΪ».

«Δεν είχαμε καταλάβει τίποτα, δεν είχαν δώσει δείγμα παρανομίας και διαφθοράς, είναι ντροπιαστικό κομμάτι για την ΕΛΑΣ», ανέφερε ο πρόεδρος των συνοριοφυλάκων Έβρου, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι οι πέντε αστυνομικοί θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες

Όσον αφορά να την πιθανότητα να εμπλέκονται και άλλοι συνοριοφύλακες ο κ. Γιαλαμάς τόνισε ότι αυτό θα διαπιστωθεί από την έρευνα η οποία συνεχίζεται. 

«Μας σοκάρει το γεγονός ότι ήμασταν καθημερινά στην πρώτη γραμμή και χωρίς να αντιληφθούμε κάτι, αυτοί συνεργάζονταν με τα εγκληματικά κυκλώματα των διακινητών», υπογράμμισε ο κ. Γιαλαμάς, προσθέτοντας ότι ο ίδιος δεν γνώριζε τον τρόπο που δρούσαν και για το λόγο αυτό περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τι θα πουν στην απολογία τους σήμερα στον εισαγγελέα.

Πηγή: skai.gr