Κλείσιμο

Πρέβεζα: 41χρονος επιχείρησε να ρίξει σε χαράδρα την εν διαστάσει σύζυγό του και το δύο ετών παιδί τους

Σε βάρος του 41χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αρπαγή και ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του.

Συνελήφθη σήμερα το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας ένας 41χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αρπαγή και ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του.

O 41χρονος δράστης προσπάθησε το βράδυ της Κυριακής να ρίξει σε χαραδρα την εν διαστάσει σύζυγό του και το βρέφος τους. Συγκεκριμένα, ο δράστης επιβίβασε από τα Ιωάννινα στο αυτοκίνητό του την 36χρονη σύζυγό του και το περίπου δύο ετών παιδάκι τους και παρά τη θέλησή της και την αρχική συμφωνία τους, κατευθύνθηκε σε περιοχή της Πρέβεζας.

Στην συνέχεια ο 41χρονος επιχείρησε να ρίξει το αυτοκίνητο σε χαράδρα, γεγονός το οποίο απεφεύχθη καθώς, λόγω της πυκνής βλάστησης, το όχημα ακινητοποιήθηκε. Η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό. Το πρωί της Δευτέρας οι γονείς και το παιδάκι, εντοπίσθηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Θεσπρωτικού να κινούνται σε περιοχή της Πρέβεζας και μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας για την προανακριτική διαδικασία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Πηγή: skai.gr