Πώς θα κινηθούν σήμερα λεωφορεία, μετρό, ΗΣΑΠ- Πού απαγορεύεται η κυκλοφορία

Με τον κίνδυνο εμφάνισης παγετού στο οδικό δίκτυο να παραμένει αυξημένος και την Παρασκευή κατά τις πρώτες πρωινές ώρες,  οι γραμμές που εμφανίζονται  στον συνημμένο πίνακα, θα ξεκινήσουν να λειτουργούν μετά τις 06.00.

«Οι προσπάθειες του ομίλου ΟΑΣΑ για τη διεξαγωγή δρομολογίων, όπου αυτό είναι εφικτό, είναι συνεχείς, με προτεραιότητα την ασφάλεια επιβατών και εργαζομένων» σημειώνεται σε ανακοίνωση της διοίκησης του Οργανισμού.

Κανονικά λειτουργούν οι Γραμμές 2 και 3 του μετρό, ενώ η διαχειρίστρια εταιρία ΣΤΑΣΥ ζήτησε χθες την κατανόηση του επιβατικού κοινού για τα προβλήματα που παρατηρούνται στην κυκλοφορίας της Γραμμής 1, δηλαδή του Ηλεκτρικού, λόγω των συσσωρευμένων βλαβών από την κακοκαιρία.

Όσον αφορά στο Τραμ, τα δρομολόγια δεν θα διεξάγονται από τις 10 το βράδυ έως την λήξη της λειτουργίας σήμερα, λόγω έκτακτων εργασιών της ΕΥΔΑΠ σε αγωγό που διαπερνά τον τροχιόδρομο πλησίον της στάσης «Ζέφυρος».

Απαγόρευση Κυκλοφορίας

Παράλληλα, σε ισχύ παραμένει, σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, η απαγόρευση της κυκλοφορίας στα εξής οδικά σημεία:

  • Λεωφόρος Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ και στα δυο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Π.Ε.Ο. Αθηνών - Θήβας, ύψος πρατηρίου υγρών καυσίμων Cyclon ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα, απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών.
  • Διονύσου, από το ύψος του «414» ΣΝΕΝ προς τον Αγ. Πέτρο. (Πεντέλη).
  • Επί της συνέχεια της οδού Αναστάσεως (Παπάγου) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τα κοιμητήρια Παπάγου προς τον Υμηττό.
  • Λ. Διονύσου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από την περιοχή της Ανατολής Ν. Μάκρη προς την Πεντέλη.
  • Λ. Φυλής, από το ύψος της ταβέρνας «Το νέο φαράγγι» έως τα όρια της Αττικής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Επ. O Μεγάρων Χανίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από θέση Δίστρατο (χ/θ 5) στην περιοχή των Μεγάρων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Επί της οδού Κοκκινοπούλου από το ύψος της οδού Αλέκου Παναγούλη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κατεχάκη.

Υποχρεωτική χρήση αλυσίδων

· Π.Ε.Ο. Αθηνών - Θήβας, από ύψος πρατηρίου υγρών καυσίμων έως τα όρια Αττικής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

· Ε.Ο. Οινόης - Μαγούλας από το ύψος του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ, ρεύμα κυκλοφορίας προς Βοιωτία.
 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ