Κλείσιμο

Πώς πυρπόλησαν το ΙΧ του γνωστού εκδότη στην Αγ. Βαρβάρα - Τι δήλωσε ο ίδιος (vid)

Δύο φαίνεται πως ήταν οι δράστες της εμπρηστικής επίθεσης στο αυτοκίνητο του εκδότη της εφημερίδας «Παρασκήνιο» Νίκου Καραμανλή, το βράδυ της Τρίτης στην Αγία Βαρβάρα.

Οι δράστες που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, έσπασαν το τζάμι από την πλευρά του οδηγού και πέταξαν μέσα εμπρηστικό μηχανισμό.

Αφού εξερράγη ο μηχανισμός, ακολούθησε και δεύτερη έκρηξη καθώς σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η φωτιά μεταφέρθηκε στο ντεπόζιτο του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς και έχει μείνει μόνο μια άμορφη μάζα μετάλλων.

Η διπλή έκρηξη στο αυτοκίνητο καταγράφηκε σε βίντεο.

«Φύγαμε γύρω στις 20.30 από την εφημερίδα στη Συγγρού για να έρθουμε για ένα τραπέζι. Ήρθαμε, παρκάραμε, μπήκα μέσα στο μαγαζί και όταν καθίσαμε ακούσαμε μια έκρηξη. Δεν πήγε το μυαλό μας σε κάτι… Σαφώς και δεν μπορούσαμε να ξέρουμε τι ακριβώς έγινε. Μας ειδοποίησαν απ έξω οι περαστικοί και ένα ζευγάρι που ήταν αυτόπτης μάρτυς, ότι σταμάτησε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού με δυο επιβαίνοντες, οι οποίοι σπάσαν το αυτοκίνητο και έβαλαν μέσα μια βόμβα», περιγράφει στις τηλεοπτικές κάμερες ο κ. Νίκος Καραμανλής.

 

 

Πηγή: skai.gr