Πλεύρης: Οι μεταμοσχεύσεις στη χώρα μας γίνονται με ασφάλεια και σώζουν ζωές συνανθρώπων μας

"Ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων και οι γιατροί που συνδράμουν σε αυτές επιτελούν τεράστιο κοινωνικό έργο" τονίζει ο υπουργός Υγείας 

Οι μεταμοσχεύσεις στη χώρα μας γίνονται με ασφάλεια και σώζουν ζωές συνανθρώπων μας τονίζει ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης σε ανάρτησή του, εξαίροντας το έργο του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ). 

"Οι μεταμοσχεύσεις στη χώρο μας γίνονται με ασφάλεια και σώζουν ζωές συνανθρώπων μας. Ο ΕΟΜ και οι γιατροί που συνδράμουν σε αυτές επιτελούν τεράστιο κοινωνικό έργο. Εξυπακούεται ότι τους στηρίζουμε και στο έργο τους και στην προάσπιση της τιμής τους με κάθε έννομο μέσο" τονίζει ο υπουργός Υγείας.

Σημειώνεται ότι ο κ. Πλεύρης απάντησε εμμέσως στον δικηγόρο Αλέξη Κούγια ο οποίος άφησε υπόνοιες για μεταφορά οργάνων από τον γιατρό Ανδρέα Ηλιάδη, μέλος του ΕΟΜ. Ο κ. Ηλιάδης ζήτησε παρέμβαση του υπουργείου Υγείας και του Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων.

Οι μεταμοσχεύσεις στη χώρο μας γίνονται με ασφάλεια και σώζουν ζωές συνανθρώπων μας. Ο ΕΟΜ και οι γιατροί που συνδράμουν σε αυτές επιτελούν τεράστιο κοινωνικό έργο. Εξυπακούεται ότι τους στηρίζουμε και στο έργο τους και στην προάσπιση της τιμής τους με κάθε έννομο μέσο.

Πηγή: skai.gr