Καταθέτει αίτηση διαζυγίου η Πισπιρίγκου - Οριστική ρήξη με το Μάνο Δασκαλάκη 

Προς οριστική ρήξη φαίνεται πως οδεύουν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, μετά τη σύλληψη της 33χρονης, και τις αποστάσεις που πήρε ο σύζυγός της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ενώ είναι ύποπτη ξκαι για την ανθρωποκτονία των δύο άλλων παιδιών της, παραμένει στη ΓΑΔΑ και επιμένει να αρνείται όσα της καταλογίζονται για τον θάνατο της 9χρονης με κεταμίνη.

Όπως αναφέρθηκε στον ΑΝΤ1 η 33χρονη θα καταθέσει, το αργότερο έως την Τρίτη το πρωί,  αγωγή διαζυγίου από τον Μάνο Δασκαλάκη. 

Εν αναμονή της μεταγωγής της την Δευτέρα ενώπιον της ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της δολοφονίας της κόρης της Τζωρτζίνας, μέσω της χορήγησης κεταμίνης, η Ρούλα Πισπιρίγκου έστρεψε τα βέλη της προς τον σύζυγο της και πατέρα των τριών νεκρών παιδιών,

«Θέλω να μάθω από πού προμηθεύθηκε την κεταμίνη» δηλώνει για την Ρούλα Πισπιρίγκου ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών από την Πάτρα, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ».


 

Πηγή: skai.gr