Έφτασε στο δικαστήριο ο Πέτρος Φιλιππίδης - Στο πλευρό του η γυναίκα του

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Από διαφορετική είσοδο για λόγους ασφαλείας και πιο συγκεκριμένα από το κυλικείο, εισήλθε ο Πέτρος Φιλιππίδης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για να παραστεί στη δίκη του για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού εναντίον συναδέλφων του ηθοποιών.

«Ρωτήστε την αστυνομία», απάντησε ο συνήγορός του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους γιατί ο ηθοποιός μπήκε από την είσοδο του κυλικείου στα δικαστήρια.

Δείτε τι είπε στους δημοσιογράφους:

Στο δικαστήριο βρίσκεται η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου καθώς και ο γιος του ηθοποιού.

Δείτε βίντεο κατά την άφιξή της στα δικαστήρια:

Η δίκη του ηθοποιού για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, είχε διακοπεί στις 18 Μαρτίου, μετά από αίτημα της πλευράς του ηθοποιού με την επίκληση σοβαρού προβλήματος υγείας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που θα αναγνωστεί στο δικαστήριο, ο προσωρινά κρατούμενος από τον περασμένο Ιούλιο ηθοποιός, φέρεται να βίασε μία συνάδελφο του το 2008, πράξη που έγινε δύο φορές, καθώς και να αποπειράθηκε να βιάσει άλλες δύο ηθοποιούς, το 2010 και το 2014.

Οι δύο πράξεις, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, τελέστηκαν μέσα στο καμαρίνι του, όπου βρέθηκαν οι συνάδελφοι του για επαγγελματικούς λόγους, ενώ στην τρίτη περίπτωση επιχείρησε να βιάσει την ηθοποιό μέσα στο αυτοκίνητο του, επίσης μετά από επαγγελματικό ραντεβού που είχε με την άνεργη τότε, παθούσα.

Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως οι καταγγέλλουσες έχουν στόχο την προσωπική τους προβολή δια της συκοφάντησης του ίδιου.