Πετράλωνα: 17 άτομα φέρονται να εμπλέκονται - Γιατί είχε «κολλήσει» η καταγγελία για βιασμό το 2018

Έγιναν καταθέσεις, υπήρξαν στοιχεία, ο φάκελος από το ανηλίκων έφτασε στη δικαιοσύνη, αλλά δεν εκδόθηκε κάποιο ένταλμα σύλληψης

Του Μάκη Συνοδινού

Στην αναγνώριση 17 ατόμων, που φέρονται να συμμετείχαν στη σεξουαλική κακοποίησή του, έχει προχωρήσει ο 17χρονος (7χρονος τότε), που κατήγγειλε τον βιασμό του από τον πατέρα του και άτομα του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος στα Πετράλωνα.

Όπως έχουν καταγγείλει τα δύο αδέρφια, κακοποιήθηκαν από τον πατέρα τους με την ανοχή της μητέρας τους, η οποία ενώ γνώριζε τον «Γολγοθά» που πέρναγαν τα παιδιά της, κράταγε το στόμα της κλειστό. Σήμερα τα δυο παιδιά, 17 ετών πλέον το αγόρι και 22 το κορίτσι, ζητάνε δικαίωση για τον εφιάλτη που πέρασαν στην πιο τρυφερή τους ηλικία.

Ο 17χρονος μάλιστα κατήγγειλε πως εκτός από τον πατέρα του, είχε βιαστεί από τον θείο του και άλλους άνδρες που πήγαινε ο πατέρας του στο σπίτι, ενώ για τις φρικιαστικές πράξεις που έζησε, φέρεται να έχει ταυτοποιήσει τα 17 άτομα που στα χέρια τους πέρασε τον απόλυτο εφιάλτη.

Η υπόθεση ωστόσο δεν είναι πρώτη φορά που απασχολεί τις Αρχές, καθώς το 2018 είχε γίνει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία κατά του πατέρα, ενώ το αγόρι είχε πάει στην υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων και είχε καταγγείλει πως είναι θύμα βιασμού από τον πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεση που είχε δώσει τότε είχε αναφέρει με κάθε λεπτομέρεια τον εφιάλτη που πέρναγε αυτός και η αδερφή, ενώ είχε αναφέρει πως ο πατέρας τους πήγαινε στο σπίτι γνωστούς και άγνωστους άντρες, που επίσης τους βίαζαν.

Η υπόθεση είχε φτάσει μέχρι την προκαταρκτική εξέταση, αλλά για κάποιον λόγο «κόλλησε» και δεν υπήρξε συνέχεια, ενώ δεν έφτασε ποτέ στις δικαστικές αίθουσες και δεν δόθηκε ποτέ το «πράσινο φως» για να εκδοθεί κάποιο ένταλμα σύλληψης.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο φάκελος από το ανηλίκων είχε πάει στη δικαιοσύνη και κάποια άτομα είχαν δώσει ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτοι. Ωστόσο στην αστυνομία δεν έφτασε κάποιο ένταλμα σύλληψης εις βάρος κανενός εμπλεκόμενου στην υπόθεση.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο -σύμφωνα με τις ίδιες πηγές-, είναι το γεγονός πως στην ιατροδικαστική εξέταση που είχε γίνει στο αγόρι, δεν είχαν προκύψει σαφή ευρήματα που να επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες του.

Πηγή: skai.gr