Πέθανε ξαφνικά ο δήμαρχος Τροιζηνίας - Μεθάνων Σπύρος Πολλάλης

Ο δήμαρχος φέρεται να υπέστη καρδιακή ανακοπή - Συλλυπητήριο μήνυμα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας

Σε σοκ βρίσκεται η κοινωνία της Τροιζηνίας και των Μεθάνων, από τον ξαφνικό θάνατο του δημάρχου Σπύρου Πολλάλη σε ηλικία 60 ετών. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για καρδιακή ανακοπή, ωστόσο δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τον Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων για τα αίτια του θανάτου του.

Ο Υποναύαρχος εν αποστρατεία Πολεμικού Ναυτικού Σπύρος Χ. Πολλάλης, είχε καταταγεί στο Πολεμικό Ναυτικό το 1980 και από το 1984 του απονεμήθηκε ο βαθμός του Σημαιοφόρου. Είχε εκλεγεί ως Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων στις δημοτικές εκλογές του 2019 με ποσοστό 58,57% στον δεύτερο γύρο και είχε δηλώσει πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023. Ο Σπύρος Πολλάλης ήταν πατέρας δύο παιδιών, του Χρήστου και της Μαρίας.

Συλλυπητήριο μήνυμα της ΚΕΔΕ

«Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου και το ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την αδόκητη απώλεια του Δημάρχου Τροιζηνίας – Μεθάνων Σπύρου Πολλάλη.  Ο Σπύρος Πολλάλης υπηρέτησε με συνέπεια και ήθος το Πολεμικό Ναυτικό αποστρατευόμενος με το βαθμό του Υποναυάρχου και με ζήλο την Αυτοδιοίκηση από τη θέση του Δημάρχου Τροιζηνίας – Μεθάνων».

Πηγή: skai.gr