Περιστέρι: Η 17χρονη είχε πέσει θύμα ασέλγειας και bullying -Πάλευε 7 λεπτά με τον δολοφόνο της

Ο σύντροφός της αναζητείται, ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονίας της κοπέλας. Η ΕΛ.ΑΣ έχει έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Παραμένει άφαντος ο σύντροφος της 17χρονης, που φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονίας της, στο Περιστέρι. Η ΕΛ.ΑΣ έχει έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ενώ οι αποκαλύψεις για την ανήλικη, η οποία είχε πέσει στο παρελθόν θύμα ασέλγειας και bullying, συγκλονίζουν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο νεαρός πακιστανικής καταγωγής φέρεται να επισκέφθηκε φιλικό σπίτι, να μάζεψε κάποια πράγματά του και να εξαφανίστηκε.

Οι αρχές εξετάζουν τα ευρήματα από το σπίτι όπου έγινε η δολοφονία για να ταυτοποιήσουν πλήρως τον δράστη, ενώ τον αναζητούν σε λιμάνια, αεροδρόμια και μεθοριακούς σταθμούς.

Μιλώντας χθες στον ΣΚΑΪ, ένας πρώην εργοδότης του είπε σοκαρισμένος: «Ήρθε εδώ συστημένος. Δούλεψε λίγες ημέρες στην επιχείρηση μου. Γνώριζα ότι μένει στο σπίτι στην οδό Αραχωβης μαζί με την οικογένεια της ανήλικης. Ήσυχος ήταν. Έφυγε από την δουλειά πριν λίγες μέρες καθώς δεν έκανε για αυτήν την εργασία. Έχω σοκαριστεί από την είδηση. Με κάλεσε η αστυνομία και έχω καταθέσει όλα όσα γνωρίζω».

Η 17χρονη είχε πέσει στο παρελθόν θύμα ασέλγειας και bullying

Συγκλονίζουν, στο μεταξύ, οι αποκαλύψεις για την ανήλικη κοπέλα, η οποία, όπως αποκάλυψε ο πατέρας της, είχε πέσει θύμα ασέλγειας και bullying στο παρελθόν, μαζί με τον μικρότερο αδερφό της.

«Κάθομαι και βλέπω φωτογραφίες και όλο κλαίω. Πριν από ένα μήνα περνούσαμε καλά, το ‘χα στην αγκαλιά μου. Είμαι ράκος. Το παιδί μου δεν μπορεί να το φέρει κανένας πίσω», είπε χθες ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι τόσο εκείνη όσο και ο αδελφός της (τα δύο από τα τέσσερα παιδιά που έχει η οικογένεια), πριν λίγα χρόνια, σε ηλικία των 11 και 8 ετών, είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες, οι οποίοι καταδικάστηκαν στο Μακροχώρι Ημαθίας που μεγάλωσαν.

«Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53 χρόνια, ο άλλος 16-17 χρόνια», είπε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε συγκεκριμένα για τη 17χρονη που δολοφονήθηκε πριν από λίγες ώρες στο Περιστέρι: «Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται».

Οι τρεις άνδρες, ο ένας 73χρονος που πέθανε μέσα στη φυλακή, ασελγούσαν σε βάρος της 11χρονης τότε κοπέλας και του 8χρονου αδερφού της για δυο ολόκληρα χρόνια κατά το διάστημα 2016-2017. Μάλιστα τότε αποφασίστηκε να φύγει η κοπέλα μαζί με την αδερφή της για την Αθήνα, προκειμένου να σταματήσει το bullying και ο κοινωνικός στιγματισμός.

Όπως είπε ο πατέρας, το κορίτσι έφυγε για την Αθήνα για «να χαρεί τη ζωή της, να την πάρει από την αρχή πάλι, όσο μπορούσε να χαρεί την ζωή της, να διώξει τον πόνο της. Τελικά, ορίστε, έγινε αυτό που έγινε. Σκέφτηκε ότι η σχέση της θα είναι πολύ καλή και να το αποτέλεσμα».

Επτά λεπτά πάλευε για να σωθεί από τα χέρια του δολοφόνου

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο δράστης έφραξε το στόμα και τη μύτη της ανήλικης, ενώ πέρα από τις μώλωπες που βρέθηκαν στο σώμα της, φέρει και σημάδια στο αριστερό της μάγουλο και συγκεκριμένα μια γρατζουνιά. Ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός, ενώ εκτιμάται ότι είχε προηγηθεί πάλη.

Όπως αναφέρθηκε σε χθεσινό ρεπορτάζ του MEGA, η νεαρή κοπέλα πάλευε για 7 λεπτά με τον δολοφόνο της, προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή. Ο δράστης της έκλεισε τη μύτη με το αριστερό χέρι και με το δεξί το στόμα, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποίησε κάποιο μαξιλάρι ή ύφασμα για να ολοκληρώσει το έγκλημα.

Πηγή: skai.gr