Μία ακόμη απόπειρα παράκαμψης της νόμιμης οδού για απόκτηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού και άρα πρόσβασης στις διευκολύνσεις που αυτό παρέχει, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με ρεπορταζ του  ΣΚΑΙ, ένας 25χρονος νεαρός προσήλθε χθες στο εμβολιαστικό κέντρο του Κέντρου Υγείας Περιστερίου και προσπάθησε να προσεγγίσει νοσηλεύτρια με σκοπό να προχωρήσει σε εικονικό εμβολιασμό.

Μάλιστα, εκδήλωσε την πρόθεσή του δείχνοντάς της γραπτό μήνυμα στο κινητό του, μέσω του οποίου τη ρωτούσε πόσα λεφτά θέλει για να τον «βοηθήσει».

Η νοσηλεύτρια φέρεται να του απάντησε σε έντονο τόνο πως αυτό που ζητά είναι παράνομο και πως εάν ήθελε να λάβει το πιστοποιητικό θα έπρεπε να κάνει κανονικά και τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.  

Σημειωτέον ότι ο νεαρός φέρεται να είχε ήδη κάνει την α΄ δόση.

Μετά την αποτυχία του εγχειρήματός του, ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία, πήρε τα χαρτιά με τα στοιχεία του και εξαφανίστηκε.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι στο εμβολιαστικό κέντρο κατήγγειλαν το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου και έτσι, από τη λίστα των ραντεβού, εντοπίστηκαν τα στοιχεία του και σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα δωροδοκίας.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις