ΚΑΙΡΟΣ

Περιφέρεια Αττικής: Δεν έχει υπογραφεί η ανάθεση καθαρισμού στην ιδιωτική εταιρία

«Αβάσιμα και παραπλανητικά ψεύδη» χαρακτηρίζει ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών της περιφέρειας Αττικής Χρίστος Καρασμάνης τα περί «ανάθεσης σε ιδιωτική εταιρία» του καθαρισμού των κτηρίων της περιφέρειας.

Σύμφωνα με τον κ. Καρασμάνη, η διαδικασία για να ολοκληρωθεί, πρέπει να υπάρξει υπογραφή της σχετικής σύμβασης από την Περιφερειακή Αρχή, κάτι που η Περιφερειακή Αρχή δεν έχει πράξει. Γεγονός που, όπως αναφέρει, σημαίνει ότι η κρίσιμης σημασίας, ξεχωριστή από τη διαδικασία του διαγωνισμού, διαδικασία της συμβασιοποίησης δεν έχει λάβει χώρα. «Το θέμα βρίσκεται δηλαδή σε εξέλιξη ενώ, εκτός των άλλων, εκκρεμεί και η έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Να σημειωθεί ότι ο προηγούμενος σχετικός διαγωνισμός είχε ακυρωθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο, το οποίο είχε θεωρήσει το τίμημα υπερβολικό» σημειώνει ο κ. Καρασμάνης.

«Εγώ δεν δεσμεύτηκα για τίποτα και σε κανέναν» δήλωσε στο μεταξύ στον ΑΝΤ1 η Ρένα Δούρου, και χαρακτήρισε κατασκευασμένο δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας ότι δεν προσέλαβε τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών στην περιφέρεια και ενέκρινε νέα σύμβαση με ιδιωτική εταιρία.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:


Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ