Πάτρα: Βαριές κατηγορίες για την 21χρονη που πέταγε μολότοφ

Κατά τα επεισόδια, το βράδυ της Πέμπτης επί της οδού Κορίνθου, ρίχθηκαν 40 συνολικά βόμβες μολότοφ, αρκετές από τις οποίες ήταν συνδεδεμένες με γκαζάκια και κροτίδες

Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη έρχονται σήμερα οι τέσσερις συλληφθέντες για την συμμετοχή στα χθεσινοβραδινά επεισόδια, με την ρίψη δεκάδων μολότοφ , εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν οκτώ προσαγωγές ατόμων στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, τα οποία είχαν εντοπιστεί από τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Τελικά συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πρόκειται για μια κοπέλα 21 ετών και τρεις άνδρες ηλικίας 23, 22 και 19 ετών, που δηλώνουν φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών.

Οι σοβαρότερες κατηγορίες αφορούν την 21χρονη, καθώς της έχουν αποδοθεί κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, για κατοχή εκρηκτικών υλών, συμμετοχή σε διατάραξη κοινής ειρήνης και αντίσταση κατά της αρχής.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τους υπόλοιπους είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα και αφορούν συμμετοχή σε διατάραξη κοινής ειρήνης και αντίσταση κατά της αρχής.

Να σημειωθεί πως από την έρευνα που διεξήχθη διαπιστώθηκε πως το βράδυ της Πέμπτης επί της οδού Κορίνθου ρίχθηκαν 40 συνολικά βόμβες μολότοφ, αρκετές από τις οποίες ήταν συνδεδεμένες με γκαζάκια και κροτίδες. 

Πηγή: tempo24.news