Σε σοβαρή κατάσταση 37χρονος στο νοσοκομείο του Ρίου - Ξυλοκοπήθηκε άγρια από αγνώστους

Ο 37χρονος που εργάζεται στο νησί της Ζακύνθου είχε πάει να διασκεδάσει στον Λαγανά 

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, ένας άντρας 37 ετών από το Αγρίνιο ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια από αγνώστους στον  Λαγανά Ζακύνθου.

Οι δράστες παραμένουν άφαντοι χωρίς να έχει γίνει ταυτοποίηση ή σύλληψη υπόπτου, καθώς δεν υπήρξε μάρτυρας στο συμβάν. 

Ο 37χρονος που εργάζεται στο νησί της Ζακύνθου αποφάσισε το βράδυ της  Κυριακής 2/7 προς Δευτέρα 3/7 να πάει στον Λαγανά για αναψυχή.

Μάλιστα είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του σε φίλο του ο οποίος φαίνεται να τον είχε αποτρέψει από κάτι τέτοιο. Χωρίς κανείς να γνωρίζει τι μεσολάβησε, ο 37χρονος βρέθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας με σοβαρά τραύματα μετά από ξυλοδαρμό.

Αρχικά η εικόνα του δεν ήταν ανησυχητική και για δύο ημέρες έκανε έναν κύκλο εξετάσεων σε ιδιωτική κλινική του νησιού μεταξύ Τρίτης και Πέμπτης, όταν πλέον η εικόνα του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και κρίθηκε ότι πρέπει να μεταφερθεί στο Ρίο.

Έκτοτε νοσηλεύεται με την κατάστασή του να έχει ξεφύγει από την φάση της κρισιμότητας αλλά με κενά στην αντίληψή του και με πιθανότατα μεγάλη ζημιά από χτύπημα στην καρωτίδα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ανάλογα περιστατικά με ξυλοδαρμούς στον Λαγανά «υπάρχουν σχεδόν 10 την ημέρα».

Πριν από λίγες μόλις μέρες, στις 6 Ιουλίου συνέβη επίσης στον Λαγανά πανομοιότυπο περιστατικό με άγριο ξυλοδαρμό Μαροκινού άνδρα από Βρετανούς τουρίστες που του επέφεραν δυνατά χτυπήματα και στο κεφάλι, με αποτέλεσμα εκείνος να οδηγηθεί στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. 

Πηγή: sinidisi.gr