Μήνυση σε βάρος του γιατρού της Τζωρτζίνας και διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη, κατέθεσε η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο των τριών παιδιών της.
Σύμφωνα με το Pelop.gr, σήμερα το πρωί η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας βρέθηκαν στα δικαστήρια της Πάτρας ώστε να καταθέσουν αυτοπροσώπως τη μήνυση κατά του κ. Ηλιάδη με αφορμή τις δημόσιες δηλώσεις του πως η οικογένεια δεν επισκεπτόταν την 9χρονη, όσο νοσηλευόταν στη ΜΕΘ.
«Εμείς – και οι δύο οικογένειες – ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απέξω», ισχυρίζονται σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος.
Με τη μήνυση κατά του γιατρού κινούνται η αδερφή της 33χρονης, Δήμητρα, η μητέρα της Ελένη, ο πατριός και θείος της.
- Θετικός στον κορωνοϊό ο Κώστας Μπακογιάννης
- Γιώργος Καραγιάννης: Στα τέλη του 2022 ξεκινά η διαγωνιστική διαδικασία για το «Αργοστόλι – Πόρος»
- Έκκληση για αίμα από την Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα. Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Skai.gr.