Πάτρα – Καρναβάλι: «Μην πάρετε το αυτοκίνητο στο κέντρο το τριήμερο» κάνει έκκληση ο δήμος

Ο Δήμος Πατρέων υπενθυμίζει επίσης στους οδηγούς τα... αυτονόητα, δηλαδή να μην διπλοπαρκάρουν και προτείνει τους δωρεάν χώρους στάθμευσης

Εκκληση στους δημότες αλλά και τους επισκέπτες της Πάτρας για το τελευταίο τριήμερο των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας, να μην χρησιμοποιήσουν τα αυτοκίνητά τους - ιδιαίτερα στο κέντρο της πόλης - κάνει ο Δήμος Πατρέων. 

«Λόγω της μεγάλης προσέλευσης επισκεπτών στην Πάτρα για το Καρναβάλι μας, η Δημοτική Αρχή σε ανακοίνωσή της παρακαλεί θερμά και προτρέπει τους δημότες, αλλά και τους επισκέπτες, να αποφεύγουν, όσο είναι δυνατόν, την χρήση του αυτοκινήτου –και ιδιαίτερα στο κέντρο της πόλης – δεδομένου ότι θα είναι σε εξέλιξη διάφορες προγραμματισμένες εκδηλώσεις ξεκινώντας από Παρασκευή απόγευμα, συνεχίζοντας Σάββατο με τη νυχτερινή ποδαράτη και ολοκληρώνοντας την Κυριακή με τη μεγάλη παρέλαση και την τελετή λήξης» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. 

Ο Δήμος Πατρέων υπενθυμίζει επίσης στους οδηγούς τα... αυτονόητα, δηλαδή να μην διπλοπαρκάρουν, ώστε να μην προκαλούν κυκλοφοριακό πρόβλημα στην πόλη και να μην εμποδίζουν τη διέλευση των λεωφορείων του αστικού ΚΤΕΛ.

Για την εξυπηρέτηση επισκεπτών και δημοτών, θυμίζει ότι λειτουργούν δωρεάν χώροι στάθμευσης, στην Ακτή Δυμαίων (παρκινγκ Καλεντζιώτη), στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου (στο παλαιό μηχανοστάσιο του ΟΣΕ), όπου οι οδηγοί μπορούν να σταθμεύουν δωρεάν τα οχήματά τους.

«Μπορούμε να διασφαλίσουμε όλοι μαζί, αυτό το τριήμερο, να είναι τριήμερο χαράς για την πόλη μας. Ένας για όλους και όλοι για έναν. Διευκολύνουμε ο ένας τον άλλο.

Η φιλόξενη Πάτρα μας, υποδέχεται τους φιλοξενούμενούς της, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό της» καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων.

Με πληροφορίες από tempo24

Πηγή: skai.gr