Κλείσιμο

«Super» γιαγιά από την Πάτρα «την έφερε» σε απατεώνες που προσπάθησαν να την παγιδεύσουν δια τηλεφώνου

Το όνομα που είπε η κ. Βάσω ήταν ψεύτικο ωστόσο ο απατεώνας συμφώνησε, κάτι που επιβεβαίωσε τις υποψίες της ηλικιωμένης πως επρόκειτο για απόπειρα εξαπάτησης.

Aπό τα πρώτα δευτερόλεπτα της τηλεφωνικής επικοινωνίας η κ. Βάσω από την Πάτρα κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά...

Ο απατεώνας που προσπάθησε να την ξεγελάσει ότι  δήθεν η κόρη της είχε τροχαίο ατύχημα και έχριζε άμεσης και κοστοβόρας χειρουργικής επέμβασης, έπεσε στην παγίδα της όταν εκείνη τον ρώτησε σε ποια κόρη της αφορά το τροχαίο για το οποίο την ενημέρωνε ο απατεώνας, λέγοντας του “… για την Κατερίνα μου;”.

Το όνομα που είπε η κ.  Βάσω ήταν ψεύτικο ωστόσο ο απατεώνας συμφώνησε, κάτι που επιβεβαίωσε τις υποψίες της ηλικιωμένης πως επρόκειτο για απόπειρα εξαπάτησης.

Η κ. Βάσω μίλησε στο thebest.gr  και εξήγησε πώς έδρασε η ίδια όταν κατάλαβε τι συμβαίνει, και ποια ήταν η επέμβαση των ανδρών της Ασφάλειας, οι οποίοι έχοντας κρυφτεί σε διάφορα σημεία περιμετρικά αλλά και μέσα στο σπίτι της οδού Κορυδαλέως, με μια κίνηση, συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον απατεώνα που μετέβη έξω από το σπίτι για να παραλάβει την τσάντα με τα χρήματα. H ευφυέστατη ηλικιωμένη είχε φροντίσει να περιέχει… περιοδικά!

ΠΗΓΗ: THE BEST