Πατέρας της 21χρονης προς πιλότο: Πέτα πιο ψηλά να ξαναζωντανέψει η Ελένη

Συγκλονίζει ο πατέρας της αδικοχαμένης 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. «Κανένας γονιός να μην ξαναπάρει σε κασόνι το παιδί του, να το μεταφέρει στο αεροπλάνο, κάτω από τα πόδια του να είναι το κασόνι και να λέει στον κυβερνήτη από μέσα του ‘’ανέβα λίγο πιο ψηλά να συναντήσει το σωματάκι του την ψυχούλα του μπας και ξαναζωντανέψει και έρθει ξανά κοντά μας"» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Τοπαλούδης στον ΑΝΤ1.

«Δεν έχω ενημέρωση από τις αρχές, ό,τι συζητήσεις κάνουμε, κάνουμε με τους δικηγόρους… Εγώ ό,τι έχω να εκφράσω θα εκφράσω, τον συναισθηματικό κόσμο, και τον πόνο, και ό,τι βιώνει ένας πατέρας που χάνει τόσο άδικα και αποτρόπαια το παιδί του» τόνισε ο κ. Τοπαλούδης.

«Λαμβάνουμε τόσο πολλά μηνύματα συμπαράστασης από ολόκληρη την Ελλάδα, που μας κάνουν να προσπαθήσουμε να αντέξουμε τον Γολγοθά μέχρι την τελική δικαίωση της ψυχούλας της κόρης μας» σημείωσε ο κ. Τοπαλούδης.

Από πλευράς του, ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ ότι εξέταζε το ενδεχόμενο να υποβάλει αίτημα να δικαστεί η υπόθεση στην Αθήνα ή στον Πειραιά. Όμως, όπως είπε άλλαξε γνώμη, όταν είδε ότι «υπάρχουν άμυνες» στην κοινωνία μετά την αντίδραση που υπήρξε στη Ρόδο κατά των δυο δραστών.

Οι δυο νεαροί κρίθηκαν προφυλακιστέοι την Παρασκευή. Προσπαθούν να διώξουν από πάνω τους τις ευθύνες. Την Παρασκευή εετάστηκαν πρόσωπο με πρόσωπο και όπως δείχνουν τα στοιχεία, προσπάθησαν να σώσουν τους εαυτούς τους, ρίχνοντας ο ένας στον άλλον τις ευθύνες και αμαυρώνοντας τη μνήμη της άγρια δολοφονημένης κοπέλας.