Στον ανακριτή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Έντονες αποδοκιμασίες στα δικαστήρια

Στον ανακριτή για την απολογία του βρίσκεται ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για την απολογία του. Τα μέτρα στην πρώην σχολή Ευελπίδων είναι Δρακόντεια, με τον 33χρονο να φορά και πάλι αλεξίσφαιρο γιλέκο. Συγκεντρωμένοι στα δικαστήρια αποδοκίμασαν έντονα τον πιλότο.

Ένας από τους δύο δικηγόρους του πιλότου, ο Βασίλης Σπύρου, ανακοίνωσε το πρωΐ στους δημοσιογράφους ότι αποσύρεται από την πολύκροτη υπόθεση. "Δεν επιθυμώ να ασχοληθώ περαιτέρω με την υπεράσπιση αυτής της υποθέσεως, σε κανένα σκέλος της, για προσωπικούς λόγους... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλο το χρόνο και τη συνεργασία".  

"Είναι προσωπικοί οι λόγοι, και σήμερα ένας άνθρωπος περνάει από τον ανακριτή, και κρίνεται το μέλλον ενός μωρού. Οπότε οι προσωπικοί δικοί μου λόγοι δεν έχουν καμία σημασία" επέμεινε, ερωτηθείς γιατί παραιτήθηκε αιφνιδίως. 

To θέμα του παιδιού για την ώρα θα ρυθμίσει ο δικηγόρος Βασίλης Γαλάνης (υπεράσπιση οικογένειας Καρολάιν).

Ο δικαστικός λειτουργός θα ζητήσει από τον καθ' ομολογία δράστη του εγκλήματος να εξιστορήσει την δική του εκδοχή για αυτά που καταγράφονται στην δικογραφία για την ανθρωποκτονία και την θανάτωση ενός ζώου που η 20χρονη υιοθέτησε κουταβάκι και πίστευε πως θα μεγαλώνει μαζί με την 11 μηνών κόρη της. Θα του ζητήσει παράλληλα να εξηγήσει όλα όσα έκανε μετά τον ασφυκτικό θάνατο της Καρολάιν προκειμένου να παραπλανήσει τις αρχές.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, "το μόνο που ξέρω ότι είναι εντολή του εντολέως μου πλέον, όσον αφορά στο ποινικό κομμάτι, κι έτσι κι αλλιώς σε επίπεδο ανακρίσεως, έχει γίνει σαφές εδώ και όλες αυτές τις μέρες, ότι αυτός ο οποίος το χειρίζεται είναι αποκλειστικά και μόνο εγώ. Τώρα κάτι άλλο που να έχει προκύψει, δεν μπορώ να σας πω επ’ αυτού".

"Αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της" τόνισε για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ο δικηγόρος της μητέρας της Καρολάιν Θανάσης Χαρμάνης που ανέλαβε την πολιτική αγωγή.

Φεμινιστική οργάνωση πραγματοποιεί διαμαρτυρία για τις γυναικοκτονίες και κακοποιήσεις γυναικών έξω από τα δικαστήρια. 

Νέες φωτογραφίες έδωσε ο ΣΚΑΪ στη δημοσιότητα από το εσωτερικό του σπιτιού στα Γλυκά Νερά, όπου ο συζυγοκτόνος σκηνοθέτησε υποτιθέμενη ληστεία για να καλύψει ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του και έπνιξε τον σκύλο τους μπροστά στο 11 μηνών βρέφος τους.

Πηγή: skai.gr