Κλείσιμο

Εισαγγελική παρέμβαση για το πανό στο γήπεδο της Τούμπας

Eξελίξεις δρομολογούνται μετά το πανό-ντροπή που αναρτήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας.

Συγκεκριμένα οπαδοί του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μίντιλαντ στο πλαίσιο της φάσης των 32 του Europa conference League, ύψωσαν πανό που έγραφε «Αδέρφια κρατάτε γερά», αναφερόμενοι ουσιαστικά στους 12 συλληφθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Οι εξελίξεις αφορoύν το δικαστικό μέτωπο καθώς παρενέβη εισαγγελέας, ξεκινώντας προκαταρκτική έρευνα, έχοντας ζητήσει να «μιλήσουν» και οι κάμερες της Τούμπας.

Συγκεκριμένα θα αναζητηθεί και η σχέση εκείνων που ανήρτησαν το εν λόγω πανό με την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη, με τον πρώτο λόγο να ανήκει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στις κάμέρες.

Σημειώνεται πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει απερίφραστα το περιστατικό, χαρακτηρίζοντας το πανό κατάπτυστο:

«Ρητά και κατηγορηματικά εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας από το γεγονός ότι κάποιοι επιμένουν να θεωρούν τους εαυτούς τους μεγαλύτερους από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.

Περιθωριακά και κατάπτυστα πανό και αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ των τίτλων και των σπουδαίων βραδιών σαν το χθεσινό δεν έχουν πια θέση.

Κάποιοι δυσκολεύονται να το αντιληφθούν, αλλά ο ΠΑΟΚ τσιφλίκι της τσάμπα μαγκιάς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Το οφείλουμε στα εκατομμύρια φιλάθλων μας που ντρέπονται για τις πράξεις μιας χούφτας ανθρώπων», αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ

Πηγή: Thesstoday