Πανελλήνιες 2022: Από τη Λαμία η πρώτη των πρώτων - Με 19.890 μόρια άγγιξε το απόλυτο άριστα

Πανελλήνιες 2022: Από την Λαμία η πρώτη των πρώτων - Άγγιξε το απόλυτο άριστα

Η ίδια δηλώνει πως θέλει να σπουδάσει στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο

Από τη Λαμία με... φόρα έρχεται η πρώτη των πρώτων για τις φετινές Πανελλήνιες. Ο λόγος για την Εύη Χαρίλα που σάρωσε τα πάντα στις εξετάσεις συγκεντρώνοντας 19.890 μόρια.

Η νεαρή κοπέλα με βαθμολογία 19,6 στην Έκθεση, 20 στα Μαθηματικά, 20 στη Χημεία και 19,9 στη Φυσική, έφτασε μια ανάσα από το απόλυτο άριστα.

Εξέφρασε την επιθυμία της να σπουδάσει στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και σίγουρα έχει πιάσει ήδη τον στόχο της.

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Happy Day» στον Alpha δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη αν και όπως εξήγησε τα συναισθήματα είναι ανάμεικτά για τους φίλους της που δεν κατάφεραν να πετύχουν.

Για το αν η ίδια περίμενε να τα έχει πάει τόσο καλά είπε: «Ήξερα σίγουρα ότι τα έχω πάει καλά αλλά δεν ήξερα ακριβώς πόσο καλά. Δεν ήθελα να κοιτάω τις λύσεις. Είμαι αρκετά αγχώδης. Αν έβρισκα κάποιο λάθος θα με επηρέαζε» 

Όσον αφορά το πρόγραμμά της ανέφερε ότι είχε σε καθημερινή βάση φροντιστήρια μιάμιση με 3 ώρες τη μέρα κι έπειτα διάβαζε περίπου 3 ώρες. Τα Σαββατοκύριακα πρόσθεσε πως διάβαζε 5 ώρες αλλά δήλωσε πως δεν στερήθηκε πολλά πράγματα. «Υπήρχαν και οι έξοδοι και οι συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα», συμπλήρωσε.

Πηγή: skai.gr