Κλείσιμο

Πανελλαδικές 2023: Εύκολα και αναμενόμενα τα σημερινά θέματα των ΕΠΑΛ - Δείτε τα θέματα και τις απαντήσεις

Πώς σχολιάζουν τα θέματα οι ειδικοί του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν σήμερα στα μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο - Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία - Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Δείτε εδώ τα θέματα και τις απαντήσεις

Πώς σχολιάζουν τα θέματα οι ειδικοί του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς

Σύμφωνα με τον Βασίλη Σαισανά, Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο Ιστορίας Σύγχρονης Τέχνης, «τα σημερινά θέματα ήταν σχετικά αναμενόμενα, δεν υπήρχαν παγίδες, κινήθηκαν στα περσινά επίπεδα δυσκολίας όπου ένας καλά προετοιμασμένος μαθητής δεν θα είχε θέμα».

Σύμφωνα με τον Ηλία Βλαχουτσάκο, Καθηγητή Ναυτικού Δικαίου, «στη σημερινή εξέταση τα πολλαπλής επιλογής ήταν εύκολα, με το θέμα Β.1 και Β.2 να είναι βατά όπως και το Δ.1 και Δ.2, με μόνη εξαίρεση το Γ.1 που θα δυσκόλευε κάποιους μαθητές. Σε γενικές γραμμές κάποιος μέτρια διαβασμένος μαθητής θα μπορούσε να επιτύχει έναν καλό βαθμό».

Σύμφωνα με τον Νίκο Καραγκιαούρη, Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο στην Ηλεκτροτεχνία 2, «Τα σημερινά θέματα είχαν εύκολη θεωρία η οποία ήταν αναμενόμενη, επίσης οι ασκήσεις ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας με την άσκηση Γ. και Δ. να είναι για καλά διαβασμένους μαθητές».

Πηγή: skai.gr