Ουρές στα καταστήματα καλλυντικών την Τρίτη – «Ξεπούλησαν» οι καταψύκτες

Τεράστιες ουρές σημειώθηκαν από νωρίς το πρωί της Τρίτης στα καταστήματα καλλυντικών, καθώς βάσει της ΠΝΠ από σήμερα Τετάρτη κλείνουν για να αποτραπεί ο συνωστισμός. 
Στις ουρές ήταν κυρίως γυναίκες που αγόραζαν καλλυντικά αλλά και βαφές μαλλιών. Σε απόσταση ασφάλειας και υπομονετικά, περίμεναν να έρθει η σειρά τους μέχρι να μπουν στο μαγαζί. 

«Ήρθαμε να πάρουμε βαφές, κάποια βασικά πράγματα που δε θα μπορούμε να τα βρούμε σε σούπερ μάρκετ» δήλωσε στον ΣΚΑΪ μια γυναίκα, παρότι μια άλλη διαφωνούσε, λέγοντας πως ό,τι χρειάζεται σε βαφές βρίσκεται και στα σούπερ μάρκετ που θα παραμείνουν ανοιχτά.  

Και… καταψύκτες

Παρόλο που υπάρχει επάρκεια αποθεμάτων, αρκετοί πολίτες έσπευσαν να αγοράσουν και καταψύκτες για να φυλάξουν το απόθεμα προϊόντων που θα αγοράσουν από τα σούπερ μάρκετ και τα κρεοπωλεία «Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο, μεθαύριο θέλω να είμαι έτοιμος» ανέφερε χαρακτηριστικά ένας νεαρός στην κάμερα του ΣΚΑΪ. 

Οι περιπολίες θα αυξηθούν για να αποτραπούν διαρρήξεις καταστημάτων, ενώ επιχειρηματίες και εργαζόμενοι που δεν ανήκουν στις επιχειρήσεις της αλυσίδας τροφοδοσίας που θα παραμείνουν ανοιχτές αγωνιούν για την επομένη ημέρα. 
   
 

Πηγή: skai.gr