Ορεστιάδα: Κατέρρευσε και πέθανε επί σκηνής 63χρονος χορευτής! - Συμμετείχε στις εκδηλώσεις «Φανούρεια 2022

Ο 63χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, αλλά αγαπούσε πολύ τον χορό  

Συγκλονισμένη είναι η πόλη της Ορεστιάδας από τον ξαφνικό θάνατο ενός 63χρονου χορευτή, κατά τη διάρκεια των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Φανούρεια 2022», όταν χορευτής κατέρρευσε και τελικά πέθανε μόλις ολοκλήρωσε την εμφάνιση του με το χορευτικό συγκρότημα στο οποίο συμμετείχε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, το βράδυ της Παρασκευής και κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας των τριήμερων εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Οινόης «To Κρασοχώρι», ο άτυχος χορευτής που ήταν 63 χρόνων και συμμετείχε με το χορευτικό συγκρότημα του «Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής», μόλις ολοκληρώθηκαν οι χοροί που παρουσίασαν, κατέρρευσε.

Αμέσως έτρεξαν κοντά του γιατρός, νοσηλευτής και τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού που είχαν φροντίσει οι διοργανωτές να βρίσκονται συνέχεια στον χώρο των εκδηλώσεων και προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες για να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Επιτόπου έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας, αλλά οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατο του. Δίπλα του βρισκόταν από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του, η οποία είναι και αυτή χορεύτρια στον ίδιο σύλλογο της Κομοτηνής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με την καρδιά του, αλλά αγαπούσε πολύ τον χορό και συνέχισε να χορεύει και να συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις του συλλόγου της Κομοτηνής.
 

Πηγή: evros-news