Ώρα τελικού για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, το Σάββατο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

«Τριφύλλι» και «δικέφαλος του Βορρά» συγκρούονται το βράδυ του Σαββάτου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ο bwinΣΠΟΡ FM σίγουρα θα κάνει το… γύρο του θριάμβου! 

Η κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ από νωρίς με την πολυπληθή ομάδα της για να μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν πριν και μετά τη σπουδαία αναμέτρηση.

Από το πρωί το πρόγραμμα διαμορφώνεται και oι εκπομπές σε προετοιμάζουν για το σπουδαίο ματς, με ρεπορτάζ και θέματα που θα σε βάλουν για τα καλά στο παιχνίδι.

Από τις 18:00 έως τα μεσάνυχτα στο στούντιο θα είναι ο Βάιος Τσούτσικας και στην παρέα του από το ΟΑΚΑ θα έχει τους Τάσο Νικολογιάννη, Δημήτρη Τσορμπατζόγλου, Διονύση Δεσύλλα, Νίκο Παγκάκη, Βαγγέλη Νεραντζιά, Σπύρο Σιαμπλή, Θανάση Κόφφα οι οποίοι θα μεταφέρουν το ρεπορτάζ και την ατμόσφαιρα πριν το μεγάλο ντέρμπι. 

Στις 20:00 με τη σέντρα τελικού το μικρόφωνο παίρνει ο Γιάννης Καραλής που θα περιγράψει τη μάχη του τίτλου και αμέσως μετά το ραδιοφωνικό… πάρτι συνεχίζεται με ρεπορτάζ, σχόλια και αναλύσεις μέχρι τα μεσάνυχτα, όπου ανοίγουν οι τηλεφωνικές γραμμές και ο λόγος περνάει στους ακροατές. 

Άκουσε και αυτόν τον τελικό στους 94,6 και πανηγύρισε τον τίτλο που θα σηκώσει ο bwinΣΠΟΡ FM.
 

Πηγή: skai.gr