Κλείσιμο

OΠΑ: Παρουσιάζει το πρόγραμμα σπουδών του σε μάθητες Γ' Λυκείου μέσω διαδικτυακής εκδήλωσης

Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με σκοπό να παρουσιάσει το πρόγραμμα σπουδών του σε μαθητές της Τρίτης Λυκείου διοργανώνει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στην ενημέρωση θα περιλαμβάνονται  επίσης οι δυνατότητες πρακτικής άσκησης των φοιτητών και επαγγελματικής αποκατάστασης στο πλαίσιο της διασύνδεσης με την αγορά εργασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΠΑ

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) ακολουθώντας την παράδοση των τελευταίων 15 χρόνων, διοργανώνει την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 και ώρες 09:00 – 13:30, διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για τις Σπουδές στο Ίδρυμα.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η πλήρης ενημέρωση των μαθητών της Γ' Λυκείου και υποψήφιων φοιτητών για τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει το ΟΠΑ. Στην συνέχεια, θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες πρακτικής άσκησης των φοιτητών και επαγγελματικής αποκατάστασης στο πλαίσιο της διασύνδεσης με την αγορά εργασίας. Επιπλέον, στη φετινή εκδήλωση, καταξιωμένοι επαγγελματικά απόφοιτοι και των οκτώ (8) Τμημάτων του Πανεπιστημίου θα «καταθέσουν» τις εμπειρίες τους τόσο κατά τη διάρκεια της φοίτησης, όσο και από την επαγγελματική τους καριέρα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το αναλυτικό Πρόγραμμα της εκδήλωσης και να συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος παρακολούθησης μέχρι τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022.

Πηγή: skai.gr