Επεισοδιακή σύλληψη στην Ομόνοια: Προσπάθησαν να διαφύγουν με κλεμμένο όχημα και να εμβολίσουν αστυνομικούς

Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί (23 και 34 ετών) επιβαίνοντες σε κλεμμένο αυτοκίνητο στην Ομόνοια, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων, της απείθειας και παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες του Σαββάτου στην Ομόνοια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο αλλοδαποί (23 και 34 ετών), για τα -κατά περίπτωση αδικήματα- της βίας κατά υπαλλήλων, της απείθειας, της παράβαση του νόμου περί όπλων και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες του Σαββάτου ανωτέρω αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή της Ομονοίας, εντόπισαν τους κατηγορουμένους να επιβαίνουν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο που απασχολούσε ως κλεμμένο. 

Οι αστυνομικοί κάλεσαν τους επιβαίνοντες να εξέλθουν από το όχημα, με τον 23χρονο να απορρίπτει κατσαβίδι κατά την αποβίβαση του και τον 34χρονο να θέτει σε λειτουργία τη μηχανή, εκκινώντας το επίμαχο όχημα, προσπαθώντας να τους εμβολίσει.

Άμεσα, ένας εκ των αστυνομικών εισήλθε εντός του οχήματος που ήταν εν κινήσει και κατόρθωσε να ακινητοποιήσει, τόσο το αυτοκίνητο, αφαιρώντας τα κλειδιά από τη μίζα, όσο και τον 34χρονο που προσπάθησε με κάθε τρόπο να ματαιώσει τη σύλληψη του.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: skai.gr