Κλείσιμο

Όλοι Μαζί Μπορούμε: Συγκινητική προσέλευση στο κάλεσμα για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία

Συγκινητική είναι η προσέλευση του κόσμου στο κάλεσμα του ΣΚΑΙ  και του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ μαζί με την Περιφέρεια Αττικής και 50 Δήμους της Αττικής, για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθεια για τον Ουκρανικό λαό, αλλά και για τους πρόσφυγες που καθημερινά έρχονται στην Ελλάδα.

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και 50 Δήμους της Αττικής από νωρίς το πρωί συγκεντρώνονται είδη υγιεινής, φάρμακα, παιδικές τροφές, ρούχα, κουβέρτες και άλλα χρήσιμα προϊόντα τα οποία θα σταλούν στην Ουκρανία αλλά θα δωθούν και στους πρόσφυγες που καθημερινά έρχονται στην Ελλάδα και έχουν ανάγκη .

Στηρίζουμε από την πρώτη στιγμή την δράση, ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας δίνετε η δυνατότητα να προσφέρουμε κι εμείς βοήθεια, τόνισε η Άννα Κλειδά, διευθύντρια έργου green city για την Περιφέρεια Αττικής.

Υπολογίζεται πως από την αρχή του πολέμου έχουν έρθει στη χώρα μας περίπου 20000 Ουκρανοί, ανάμεσα τους και πολλά πολλά.

Η δράση θα ολοκληρωθεί σήμερα στις 18:00.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι:

Φάρμακα, υγειονομικό υλικό, κουβέρτες, υπνόσακοι, είδη ατομικής υγιεινής, παιδικές τροφές, γάλατα, πάνες, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη κουζίνας (όπως, όπως πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα, κατσαρόλες, φούρνοι μικροκυμάτων, μικρά φουρνάκια).

Μπείτε στο oloimaziboroume.gr, για να βρείτε το ακριβές σημείο συγκέντρωσης του Δήμου που συμμετέχει καθώς και τον πλήρη κατάλογο των αναγκαίων ειδών.

Πηγή: skai.gr