Όλοι Μαζί Μπορούμε για την Ουκρανία: Συνεχίζεται η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας

Συνεχίζεται μέχρι και αύριο η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία, που διοργανώνει το Όλοι Μαζί Μπορούμε από τις 10:00 έως τις 20:00, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στο Νέο Φάληρο.

Μάλιστα, χθες ξεκίνησε το ταξίδι της για την Ουκρανία η 11η νταλίκα με όλα τα αναγκαία είδη, όπως φάρμακα, υγειονομικό υλικό, κουβέρτες, υπνόσακους, είδη ατομικής υγιειμής, παιδικές τροφές, γάλατα και πάνες. 

Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος του Όλοι Μαζί Μπορούμε, κ. Γιάννης Σπανολιός «ευχαριστούε πολύ τον κόσμο και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την προσφορά τους, αλλά και τους εθελοντές που δουλεύουν νύχτα και μέρα. Έχουμε στείλει ήδη 11 νταλίκες και συνεχίζουμε να φορτώνουμε».

Από την πλευρά της, η πρόξενος της Ουκρανίας στην Ελλάδα εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την υποστήριξη των Ελλήνων στη χώρα της, αλλά και την προεδρία της Δημοκρατίας, η οποία έστειλε δύο μεγάλα αυτοκίνμητα ειδών πρώτης ανάγκης. 

Αν θέλετε να στηρίξετε τον ουκρανικό λαό, μπείτε στο oloimaziboroume.gr και δείτε τον πλήρη κατάλογο των αναγκαίων ειδών.

Πηγή: skai.gr