Κλείσιμο

«Όλοι Μαζί Μπορούμε» - Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας: Δωρεάν προληπτικός έλεγχος για άνδρες και γυναίκες του Δήμου Πεντέλης

Δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία, τεστ Παπανικολάου  και έλεγχος για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη παρέχονται στον γυναικείο και ανδρικό πληθυσμό του Δήμου Πεντέλης

Δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία, τεστ Παπανικολάου & έλεγχος για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη παρέχονται στο γυναικείο & ανδρικό πληθυσμό του Δήμου Πεντέλης, από το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας. 

Οι δωρεάν προληπτικές εξετάσεις πραγματοποιούνται στο χώρο της σταθερής μονάδας του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας, επί της οδού Βαλτετσίου 11 και Ιπποκράτους στην Αθήνα. 

Οι ενδιαφερόμενες κυρίες, μπορούν να επικοινωνούν άμεσα, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 9:30 π.μ. έως 3:00 μ.μ., στα τηλέφωνα 2103620831-32, για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους. 

Οι ενδιαφερόμενοι κύριοι μπορούν να επικοινωνούν άμεσα, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 9:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ., στο τηλέφωνο 2103643723, για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο oloimaziboroume.gr
 

Πηγή: skai.gr