Κλείσιμο

Οι κλειστοί δρόμοι λόγω διαδηλώσεων στο κέντρο - Εξομαλύνεται η κυκλοφορία

Μετ' εμποδίων διεξάγονται την Τρίτη οι μετακινήσεις στην πρωτεύουσα, εξαιτίας της απεργίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της ΑΔΕΔΥ, του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και Πρωτοβάθμιων Σωματείων για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, καθώς δεν διεξάγεται κανένα δρομολόγιο κανενός Μέσου Μαζικής Μεταφοράς.

Δείτε τους κλειστούς δρόμους στο κέντρο αυτήν την ώρα 

 

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί στο μεταξύ η αιφνιδιαστική απεργία στην οποία προχώρησαν  εργαζόμενοι του ΟΣΕ και του προαστιακού. «Θα λάβουμε όλα τα μέτρα για να επανέλθει η νομιμότητα», τόνισε ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, προσθέτοντας ότι θα κληθούν σε απολογία οι υπαίτιοι για την κατάληψη στο αμαξοστάσιο στου Ρέντη. 

Δρομολόγια πλοίων – Νοσοκομεία 

Σε τροποποιήσεις και αλλαγές στα δρομολόγια των πλοίων έχουν προχωρήσει οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω απεργιακής κινητοποίησης πέντε ναυτεργατικών σωματείων. Οι επιβάτες καλό είναι πριν την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τα τουριστικά πρακτορεία.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα δημόσια νοσοκομεία, ενώ στην απεργία συμμετέχει και η ΠΟΕ ΟΤΑ.

Πηγή: skai.gr