Ο διεθνής Τύπος για την κακοκαιρία στην Ελλάδα

Με εκτενή ρεπορτάζ και βίντεο που αποτυπώνουν εικόνες καταστροφής, μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel στην Ελλάδα

Με εκτενή ρεπορτάζ και βίντεο που αποτυπώνουν εικόνες καταστροφής, μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel στην Ελλάδα με ειδικές αναφορές σε νεκρούς και αγνοούμενος και τις προσπάθειες του κρατικού μηχανισμού να αντιμετωπίσει την κρίση.

Με αναφορά σε νεκρούς και αγνοούμενος μεταδίδει την είδηση της κακοκαιρίας Daniel που πλήττει την Ελλάδα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters γράφοντας «τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και τέσσερις αγνοούνται μετά την καταρρακτώδη βροχή που πλημμύρισε σπίτια και επιχειρήσεις και κατέστρεψε υποδομές στην κεντρική Ελλάδα.

ρόιτερς

«Στο παραθαλάσσιο λιμάνι του Βόλου έχει πέσει σε ένα 24ωρο το νερό που πέφτει ολόκληρο το φθινόπωρο» μεταδίδει το BBC και συνεχίζει «στο νησί της Σκιάθου, ισχυρά ρεύματα παρέσυραν φυτά και οχήματα καθώς τα νερά της πλημμύρας ξεχύθηκαν στους δρόμους».

bbc

«Φονικές πλημμύρες έπληξαν την Ελλάδα μετά από ένα καλοκαίρι δασικών πυρκαγιών» μεταδίδει τηλεοπτικά το CNN.

cnn

«Η καταιγίδα Daniel έχει φέρει καταρρακτώδεις βροχές στη δυτική και κεντρική Ελλάδα, πλημμυρίζοντας σπίτια και μετατρέποντας τους δρόμους σε ποτάμια. Αυτοκίνητα παρασύρθηκαν στη θάλασσα στην κεντρική Ελλάδα ενώ οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εξέδωσαν προειδοποιήσεις στους κατοίκους να μην εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, μεταδίδει ο Guardian.

guardian

«H κεντρική Ελλάδα έχει πληγεί σκληρά από κατολισθήσεις και πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις έντονες βροχοπτώσεις», μεταδίδει το Anadolou. 

Αναντολού

Πηγή: skai.gr