ΚΑΙΡΟΣ

Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ και στη συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη (φωτό)

Το «παρών» και στην προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ξάνθη στις 6 Μαΐου είχε δώσει ο αρχηγός της ΕΛΑΣ πριν τη συγκέντρωση του Συντάγματος της 24ης Μαΐου. Ο αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, διακρίνεται καθαρά στις φωτογραφίες του πρακτορείου INTIME.  

Παρούσα στη συγκέντρωση στην Ξάνθη ήταν όμως και η αντιστράτηγος της ΕΛΑΣ, Γενική Επιθεωρήτρια Αστυνομίας Αλλοδαπών, Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, που κατέγραφε σε βίντεο στο κινητό της την ομιλία Τσίπρα, όπως φαίνεται σε πλάνο από το web TV της ΕΡΤ. 



Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ είχε βρεθεί στην Ξάνθη τη συγκεκριμένη ημέρα, γιατί νωρίτερα είχε κάνει επιθεώρηση στα σύνορα μαζί με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη. Η κ. Γεροβασίλη στην προσωπική της ιστοσελίδα είχε ανεβάσει τις φωτογραφίες από την πτήση με ελικόπτερο της ΕΛΑΣ.




αναφέρεται χαρακτηριστικά. 



Σημειώνεται ότι στη συγκέντρωση του Συντάγματος βρέθηκε και ο αρχηγός του Λιμενικού Σταμάτης Ράπτης. Από πλευράς του, ο κ. Ανδρικόπουλος υποστήριξε ότι βρέθηκε στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα για να επιθεωρήσει τα μέτρα ασφαλείας. 




Στο 0:48 του βίντεο ο κ. Ανδρικόπουλος και η κ. Τσιριγώτη στην πρώτη σειρά