Κλείσιμο

Μοιραίο το χτύπημα στο κεφάλι για τον Νότη Μαυρουδή- Το Σάββατο η πολιτική κηδεία

Το Σάββατο η πολιτική κηδεία στο Χαλάνδρι του γνωστού συνθέτη - Η επιθυμία της οικογένειάς του

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις υπέστη ο Νότης Μαυρουδής οι οποίες στάθηκαν μοιραίες για τη ζωή του. Το συμπέρασμα αυτό έβγαλε η ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε από την αρμόδια υπηρεσία Λάρισας

Ο συνθέτης γλίστρησε από ένα επίπεδο του σπιτιού στο άλλο και χτύπησε στο κεφάλι, σύμφωνα με την ιατροδικαστή κ. Ρουμπίνη Λεονταρή, η οποία σημείωσε πως η πτώση έγινε από ύψος. Ο Νότης Μαυρουδής θα έφευγε από την Κουκουράβα της Μακρινίτσας όπου διατηρούσε εξοχικό, για να επιστρέψει λίγες ημέρες αργότερα. Στην έξοδο, προπορεύθηκε της συζύγου του και όταν εκείνη κατέβηκε το καλντερίμι τον είδε πεσμένο στο έδαφος.  Η σύζυγός του κάλεσε το ΕΚΑΒ. Κινητή μονάδα με γιατρό πήγε στο σημείο και βρήκε τον Νότη Μαυρουδή μέσα στα αίματα. Όπως διαπιστώθηκε, ο συνθέτης είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Στο μεταξύ το Σάββατο (7/1/2023) θα πραγματοποιηθεί η πολιτική κηδεία του μουσικοσυνθέτη Νότη Μαυρουδή.
Σύμφωνα με ανάρτηση του γιου του Χάρη στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης η πολιτική κηδεία θα γίνει στο κοιμητήριο Χαλανδρίου στις 10:30 το πρωί και θα ακολουθήσει αποτέφρωση στη Ριτσώνα στις 13:00.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να αγοραστούν μουσικά όργανα για τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου.

Πηγή: skai.gr