Νοσοκομείο Σερρών: «Το παιδί ήταν νεκρό όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο» – Η κατάσταση των τραυματιών μαθητών

Ιατρικό ανακοινωθέν από το Γ.Ν Σερρών για το θάνατο του μαθητή

O 11χρονος μαθητής του δημοτικού σχολείου όπου σημειώθηκε η έκρηξη σε λεβητοστάσιο ήταν νεκρός όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο Σερρών επισημαίνει σε ιατρικό της ανακοινωθέν η διοίκηση του νοσοκομείου.

"Δυστυχώς, στις 15:37 προσεκομίσθη με το ΕΚΑΒ τρίτο παιδί (άρρεν 11 ετών), το οποίο έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μη συμβατές με τη ζωή" σημειώνεται στο ανακοινωθέν. 

Το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Σερρών

«Μετά από έκρηξη που έγινε σε σχολείο της πόλης των Σερρών, προσεκομίσθησαν με το ΕΚΑΒ, στις 14:43 σήμερα, δύο (2) ανήλικα αγόρια, ηλικίας 6 και 10 ετών, με ελαφρές κακώσεις το πρώτο και σε καλή γενική κατάσταση το δεύτερο.

Έγιναν άμεσα όλες οι απαραίτητες εξετάσεις (υπέρηχος, αξονική τομογραφία κλπ) και το δεκάχρονο αγόρι επιστρέφει στην οικία του ενώ το εξάχρονο, το οποίο φέρει εμπιεστικό κάταγμα βρεγματικού οστού (ΑΡ) και μικρό ρωγμώδες κάταγμα ρινικών οστών, θα διακομισθεί προληπτικά στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΓΝΘ «Ιπποκράτειο» για περαιτέρω παρακολούθηση.

Δυστυχώς, στις 15:37 προσεκομίσθη με το ΕΚΑΒ τρίτο παιδί (άρρεν 11 ετών), το οποίο έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μη συμβατές με τη ζωή.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού».

Οι εργασίες που πραγματοποιούνταν στο λεβητοστάσιο του 9ου δημοτικού σχολείου των Σερρών προκειμένου να αντικαταστασθεί με σύστημα γεωθερμίας ο καυστήριας πετρελαίου φαίνεται να κρύβουν την αιτία της αδιανόητης τραγωδίας, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του το 11χρονο αγόρι, μαθητής της τελευταίας τάξης του δημοτικού και να τραυματισθούν τα άλλα δύο μικρότερα παιδιά.

Πηγή: skai.gr