«Νιώθω ότι δεν είμαστε ασφαλείς»: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την επίθεση που δέχτηκε 49χρονη με καυστικό υγρό

Η Ιωάννα δηλώνει ότι θα είναι δίπλα γυναίκα που δέχτηκε επίθεση για ό,τι χρειαστεί.

Μια 49χρονη μητέρα έξι παιδιών στη Μεσσήνη δέχτηκε επίθεση με χημικό υγρό από τον εν διαστάσει σύζυγό της την ώρα που πήγαινε στη δουλειά. Ο δράστης συνελήφθη, ενώ η γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση κινδυνεύει να χάσει το μάτι της. Η υπόθεση αυτή με τη 49χρονη έφερε στο μυαλό πολλών τον εφιάλτη που βίωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου το Μάιο του 2020 όταν δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στoν Alpha αναφέροντας ότι είναι σοκαρισμένη από το περιστατικό στη Μεσσήνη, ενώ δήλωσε ότι θα είναι στο πλευρό της 49χρονης για ό,τι κι αν τη χρειαστεί.

«Είμαι σοκαρισμένη, ενημερώθηκα χθες. Κάθε φορά που ακούω κάποιο παρόμοιο περιστατικό, η αλήθεια είναι ότι με ταράζει και ακόμα δεν το καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος μπορεί να προβεί σε μια τέτοια πράξη, το σίγουρο είναι πως κάτι πρέπει να μας προβληματίσει.

«Νιώθω ότι δεν είμαστε ασφαλείς, μιλάω με πολλές γυναίκες που μού λένε το ίδιο πράγμα, άρα πιστεύω ότι πρέπει κάτι να αλλάξει δραστικά στην πρόληψη και μετά στην αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών», υπογράμμισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Πηγή: skai.gr