Απόπειρα βιασμού στην Νίκαια: Πώς περιγράφει η αστυνομία την επίθεση στην 20χρονη

Της επιτέθηκε με γροθιές στο κεφάλι - Διερευνάται η συμμετοχή του και σε τυχόν άλλες περιπτώσεις αντίστοιχων αδικημάτων σε βάρος γυναικών

Ανακοίνωση για τον 28χρονο άνδρα αλβανικής υπηκοότητας που συνελήφθη καθώς προσπάθησε να βιάσει 20χρονη κοπέλα στη Νίκαια την ώρα που έμπαινε στο σπιτι της μετά από νυχτερινή έξοδο, εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 28χρονος ακολούθησε την κοπέλα την ώρα που μετέβαινε στην οικία της και την ακινητοποίησε με σκοπό να τη βιάσει. Η παθούσα προσπάθησε να τον αποτρέψει καλώντας σε βοήθεια και τότε ο 28χρονος της επιτέθηκε με γροθιές στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τη. Ωστόσο, λόγω εξωτερικού παράγοντα δεν αποπεράτωσε την εγκληματική του πράξη και τράπηκε σε φυγή. 

Έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις, κατάφεραν να εντοπίσουν ύποπτο, ο οποίος οδηγήθηκε στο Τ.Α. Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη και εξακριβώθηκε ως δράστης των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων ενώ διερευνάται, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά σε συνεργασία με το Τ.Α. Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, η συμμετοχή του και σε τυχόν άλλες περιπτώσεις αντίστοιχων αδικημάτων σε βάρος γυναικών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τ.Α. Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 28χρονος κατά την σύλληψη του είχε αμυχές στο πρόσωπο που του είχε κάνει η 20χρονη κοπέλα, ενώ το φερμουάρ του παντελονιού του ήταν ανοιχτό. Παράλληλα, ο δράστης φέρεται να έχει επιτεθεί και σε έξι ακόμη γυναίκες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθη,  πρώτες πρωινές ώρες της 6-11-2022 στη Νίκαια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) 28χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού και σωματικές βλάβες.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της 6-11-2022 ο 28χρονος ακολούθησε ημεδαπή την ώρα που μετέβαινε στην οικία της και την ακινητοποίησε με σκοπό να τη βιάσει. Η παθούσα προσπάθησε να τον αποτρέψει καλώντας σε βοήθεια και τότε ο 28χρονος της επιτέθηκε με γροθιές στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τη.

Λόγω εξωτερικού παράγοντα δεν αποπεράτωσε την εγκληματική του πράξη και τράπηκε σε φυγή. 
Στη συνέχεια, ανωτέρω αστυνομικοί, έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις, κατάφεραν να εντοπίσουν ύποπτο, ο οποίος οδηγήθηκε στο Τ.Α. Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη και εξακριβώθηκε ως δράστης των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τ.Α. Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη.

Επίσης, διερευνάται, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά σε συνεργασία με το Τ.Α. Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, η συμμετοχή του και σε τυχόν άλλες περιπτώσεις αντίστοιχων αδικημάτων σε βάρος γυναικών.
 

Πηγή: skai.gr