Αυτοκίνητο με βαρύ οπλισμό εντοπίστηκε στον Νέο Κόσμο - Δείτε βίντεο

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε δηλωθεί η κλοπή του αυτοκινήτου.

Ρεπορτάζ Μάκης Συνοδινός

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές καθώς σε ΙΧ βρέθηκε βαρύς οπλισμός. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το αυτοκίνητο βρέθηκε εχτές τυχαία από ομάδες ΔΙΑΣ που περιπολούσαν, κρίθηκε ύποπτο και κατά τον έλεγχο που έγινε βρέθηκε πως είναι κλεμμένο.

Αμέσως οι αστυνομικοί το πήραν στο ΑΤ Νέου Κόσμου οπου επικοινώνησαν με την ιδιοκτήτρια η οποία τους εξήγησε πως το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από τον Ιανουάριο αλλά εκείνη δεν έχει πια καμία σχέση με το όχημα καθώς έχει πάρει την αποζημίωση κλοπής από την ασφαλιστική εταιρεία. Κατοπιν οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με την ασφαλιστική η οποία σήμερα βρέθηκε στο ΑΤ προκειμένου να διαπιστώσει τι συμβαίνει με το όχημα. Όταν το άνοιξαν παρουσία αστυνομικών το αυτοκίνητο έκρυβε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο καθώς εντός του βρέθηκαν 2 καλασνικοφ 2 καραμπίνες και 2 αλεξίσφαιρα.

Μέσα στο πορπαγκαζ βρέθηκε ένας σάκος ο οποίος εκτος από παρά πολλά φυσίγγια περιείχε και μια χειροβομβίδα. Αμέσως αποκλείστηκε ο χώρος και πήγαν στο σημείο ΤΕΕΜ οπου την έλεγξαν αλλα δεν υπήρχε κίνδυνος καθώς η περόνη ήταν κανονικά επάνω.

Το αυτοκίνητο αμέσως εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

DNA και αποτυπώματα βρίσκονται στο στόχαστρο των Αρχών.

Πρόκειται για το σκουρόχρωμο τζιμπ που εμφανίζεται στην φωτογραφία και το βίντεο παρακάτω:

car

car

Αυτοκίνητο με βαρύ οπλισμό στον Νέο Κόσμο

Αμάξι με βαρύ οπλισμό στον Νέο Κόσμο

Φωτογραφία από το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο 

Αυτοκίνητο με βαρύ οπλισμό στον Νέο Κόσμο

Πηγή: skai.gr