Κλείσιμο

Νεαρή που παρασύρθηκε από ΙΧ: Δεν μπορώ να δω το βίντεο (Video)

Η 25χρονη Σοφία λέει στον ΣΚΑΪ ότι δεν μπορεί ακόμη να παρακολουθήσει το βίντεο που κατέγραψε το χτύπημα της από αυτοκίνητο σε δρόμο της Θεσσαλονίκης. 

Η νεαρή κατέβηκε από το αυτοκίνητο του αδερφού της και προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο προκειμένου να πάει στην δουλειά της. «Όταν ξεκίνησα να περνάω τον δρόμο είδα κάτι στο πολύ βάθος. Σίγουρα έτρεχε με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου με χτύπησε», είπε η 25χρονη.

Τα επόμενα λεπτά που θυμάται είναι ήδη ξαπλωμένη στο οδόστρωμα. «Η επόμενη στιγμή που θυμάμαι είμαι ξαπλωμένη στη μέση του δρόμου με τους συνεργάτες μου από πάνω μου να μου μιλάνε. Όταν ήμουν στον δρόμο η αλήθεια είναι ότι ήμουν σοκαρισμένη και δεν καταλάβαινα. Αλλά μετά από λίγη ώρα καταλάβαινα ότι πονούσε πολύ το πόδι μου», ανέφερε η 25χρονη Σοφία, που υπέστη κάταγμα στο πόδι. 

Μάλιστα είπε ότι δεν έχει παρακολουθήσει το βίντεο από το σφοδρό χτύπημα. «Δεν το έχω δει το βίντεο. Και μάλλον δεν θα το δω για καιρό. Μπορεί και ποτέ γιατί ξέρω ότι είναι πολύ σοκαριστικό. Το έζησα ήδη», εξομολογήθηκε η 25χρονη. 

Πηγή: skai.gr