Νέα τροπή για τη φωτιά στη Λέσβο: Πήγε να κάψει το σπίτι του αδερφού του και τελικά απανθρακώθηκε

Φωτιά

Ο άνδρας αρχικά επιχείρησε να κάψει το σπίτι του αδερφού του κι έπειτα εισέβαλε με αυτοκίνητο που ήταν γεμάτο με φιάλες υγραερίου στο κατάστημα ρούχων που διατηρούσε ο αδερφός του

Ολοσχερώς καταστράφηκε ένα κατάστημα στον Πολιχνίτο Λέσβου ενώ σοβαρές ζημιές υπέστη και σπίτι στην ίδια περιοχή, μετά από σοβαρό περιστατικό - επίθεση εμπρησμού που δέχθηκε κάτοικος της περιοχής από τον ίδιο τον αδελφό του.

Τα τραγικά και απίστευτα γεγονότα εξελίχθηκαν σήμερα Δευτέρα τα ξημερώματα όταν ένας άνδρας έβαλε αρχικά φωτιά στο σπίτι και στο αυτοκίνητο του αδελφού του.

Στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του, που ήταν γεμάτο με φιάλες υγραερίου  σύμφωνα με πληροφορίες, και εισέβαλλε στο κατάστημα ρούχων που διατηρούσε ο αδελφός του στην ίδια περιοχή. Μάλιστα εικάζεται ότι επειδή δεν πήρε αμέσως φωτιά έβαλε ο ίδιος φωτιά στο κατάστημα. 

Λέσβος

Στην περιοχή έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής προκειμένου να ελέγξουν και να σβήσουν το συντομότερο δυνατό τη φωτιά.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς το κατάστημα και το αυτοκίνητο ενώ υπέστη ζημιές και το σπίτι όπου ξεκίνησε η φωτιά. 

Τη σορό του άνδρα, εντόπισαν στο εσωτερικό του καταστήματος οι άνδρες της πυροσβεστικής.

Εμφανώς σοκαρισμένος ο ιδιοκτήτης του καταστήματος  και του σπιτιού, που μίλησε στην ιστοσελίδα stonisi.gr για μια απίστευτη κατάσταση την οποία με δυσκολία περιγράφει.

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη. Ο αδελφός μου είχε γενικά μια προβληματική συμπεριφορά απέναντί μου και απέναντι γενικά στην κοινωνία. Θα έπρεπε από χρόνια να βρίσκεται φυλακή. Τον συντηρούσα σε όλη μας τη ζωή. Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν αρκετά ζητήματα σοβαρά. 
Έβαλε φωτιά στο σπίτι και στο μαγαζί μου με ρούχα και είδη δώρων. Ευτυχώς πρόλαβα και βγήκα έξω, είναι απίστετα όλα αυτά».

Πηγή: stonisi.gr