Κλείσιμο

Νέα Σμύρνη: Ποιος είναι ο αστυνομικός που δέχτηκε επίθεση- Η συγκινητική κίνηση συναδέλφων του (VID)

Ο 27χρονος αστυνομικός που έπεσε θύμα της άγριας επίθεσης συνεχίζει να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο 401 έχοντας στο πλευρό του της οικογένειά του.

Σε μία συμβολική κίνηση συμπαράστασης συνάλδεφοί του φορώντας τις στολές τους πήγαν σήμερα με τις μηχανές τους έξω από το νοσοκομείο. 

Στο πλευρό του 27χρονου Άγγελου και των άλλων τραυματιών αστυνομικών που χτυπήθηκαν από κουκουλουφόρους στη Νέα Σμύρνη την περασμένη Τρίτη βρέθηκαν οι συνάδελφοι τους. 

Με τις στολές και με τις υπηρεσιακές μηχανές τους έφτασαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται, κι έστειλαν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης. 

"Συνάδελφοι, Άγγελε και λοιποί τραυματίες, ΔΙΑΣ, ΔΡΑΣΗ, ΟΠΚΕ, ΥΑΤ, ανεξαρτήτου βαθμού και θέσης, όπως ήσασταν εσείς δίπλα μας, έτσι είμαστε και εμείς δίπλα σας! Η ΕΛΑΣ ήταν είναι και θα είναι μια μεγάλη οικογένεια! Περαστικά και κουράγιο!" 

Οικογενειακός φίλος της συντρόφου του νεαρού αστυνομικού, μιλά για τη γνωριμία μαζί του λίγες μέρες πριν τα επεισόδια.

"Τους είπα πόσο χαίρομαι για την εικόνα ενός νέου ζευγαριού που ξεκινά να ονειρεύεται. Φεύγοντας, έκλεισα το μάτι στην κοπέλα λέγοντας πόσο συμπάθησα το σεμνό αγόρι της. Το αγόρι αυτό είναι ο χτυπημένος αστυνομικός στη Νέα Σμύρνη. Απευθυνόμενος ακόμη και σε ακραίους νέους ανθρώπους που βλέπουν εχθρούς πίσω από κάθε "στολή", αν κοιτάξουν μέσα στη στολή θα συναντήσουν έναν άνθρωπο, ένα γείτονα, ένα φίλο, ένα συγγενή, έναν εραστή." ανέφερε ο γραμματέας οργανωτικού Κινήματος Αλλαγής Στέφανος Παραστατίδης με ανάρτηση του στο Facebook. 

Στην πατρίδα του νεαρού αστυνομικού, στο Σιδηρόκαστρο Σερρών δεν μπορούν να πιστέψουν με πόση μανία χτυπήθηκε ο Άγγελος στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης. 

"Παλίκαρος, παλίκαρος ύψος 1.90 που τιμούσε με την παρουσία του, όπως και ο πατέρας του τα χρώματα της Ελλάδας μας και της αστυνομίας μας." Φώτης Δομουχτσίδης, δήμαρχος Σιντικής, στο Δίκτυο Σερρών.

"Ε, πώς δεν το ξέρω; Αφού μένει από πάνω μας. Έχει πάνω από 30 χρόνια που μένουν εκεί οι γονείς του." αναφέρει από την πλευρά του κάτοικος Σερρών στο Δίκτυο.

"Ο συνάδελφος που κατάγεται από τις Σέρρες και υπηρετεί στην υπηρεσία Δράση έχει βέβαια μώλωπες σε όλο του το σώμα, διάσειση, ράμματα στο κεφάλι αλλά δεν έχει πάθει κάποια βλάβη στα ζωτικά του όργανα ή σε κάποια ζωτική του λειτουργία", προσθέτει ο  Αναστάσιος Αραμπατζής, πρόεδρος αστυνομικών Σερρών" 

"Είναι πάρα πολύ κρίμα, για νέο παιδί πολύ κρίμα. Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση και στους γονείς του δύναμη." τονίζει άλλος κάτοικος της περιοχής.

O 27χρονος Άγγελος υπηρετεί μόλις έναν χρόνο στο Σώμα, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του.
 

Πηγή: skai.gr