Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στη Νέα Σμύρνη: Ποια ενδεχόμενα εξετάζουν οι Αρχές

Έχοντας καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, οι Αρχές ερευνούν την πιθανότητα η διπλή δολοφονία της Νέας Σμύρνης να συνδέεται με υπόθεση εξαφάνισης ξενοδόχου στην Αλβανία

Όλα τα στοιχεία που μπορεί να ρίξουν φως στην υπόθεση της διπλής εκτέλεσης στην πλατεία Νέας Σμύρνης, το βράδυ της Κυριακής, εξετάζει η αστυνομία.

Έχοντας καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, οι Αρχές ερευνούν την πιθανότητα η διπλή δολοφονία της Νέας Σμύρνης να συνδέεται με υπόθεση εξαφάνισης ξενοδόχου στην Αλβανία πριν από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο ξενοδόχος εμπλεκόταν σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στην χώρα του.

Αναφορικά με το δεύτερο θύμα, τον 44χρονο, όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στο ότι δεν είχε κάποια σχέση με εγκληματική υπόθεση, ήταν φίλος του 41χρονου με τον οποίο βρισκόταν στην καφετέρια, ως εκ τούτου μάλλον θεωρείται «παράπλευρη απώλεια» του σοκαριστικού περιστατικού.

Όσο για την ταυτότητα του δράστη, οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για επαγγελματία εκτελεστή, ωστόσο παραμένει άγνωστο εάν πρόκειται για «εισαγόμενο» εκτελεστή ή για κάποιον που εκτελούσε «συμβόλαια θανάτου» στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αμφίεσή του δυσκολεύει την ταυτοποίησή του, καθώς δεν υπήρχε κάποιο ακάλυπτο σημείο του σώματός του, ενώ και ο σωματότυπός του δεν θεωρείται κοινός, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που να προδίδει την «ταυτότητά» του.

Πηγή: skai.gr