Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Πατέρας βίαζε και κακοποιούσε τη 10χρονη κόρη του

Χειροπέδες σε έναν αλλοδαπό άνδρα για κακοποίηση της ανήλικης κόρης του πέρασαν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στη Νέα Σμύρνη.

Η 10χρονη είχε σημάδια κακοποίησης στα χέρια, στην πλάτη και στα γεννητικά όργανα, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον πατέρα της, ο οποίος, όπως προέκυψε, χτυπούσε επί χρόνια το κορίτσι και ασελγούσε σε βάρος του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να έκαιγε τα χέρια του παιδιού στο μάτι της κουζίνας ως τιμωρία κάθε φορά που αντιστεκόταν.

Το κοριτσάκι ανέφερε στους αστυνομικούς τα όσα του έκανε ο 47χρονος, ενώ έχει επιβεβαιωθεί από ιατροδικαστή η σεξουαλική κακοποίησή της.

Οικείο πρόσωπο του πατέρα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και ξεκίνησε έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης και ακολούθως από το γραφείο ενδοοικογενειακής βίας της Ομόνοιας. Το κοριτσάκι ζούσε μόνη με τον δράστη, καθώς η μητέρα της είχε εγκαταλείψει το σπίτι.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ ειδική μέριμνα θα υπάρξει για την προστασία του παιδιού.

Μετά την ανάρρωση του, το παιδί αναμένεται να οδηγηθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του και να ξεπεράσει όλα όσα δεινά υπέφερε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ