Βίντεο ντοκουμέντο της μαφιόζικης εκτέλεσης στη Νέα Σμύρνη - Δύο οι νεκροί - Συγκλονιστική μαρτυρία

Μια 35χρονη έχει τραυματιστεί ελαφρά και νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό - Δείτε φωτογραφίες 

Ρεπορτάζ Μάκης Συνοδινός 

Δύο αλλοδαποί νεκροί, και μια 35χρονη ελαφρά τραυματίας που νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό, είναι ο νεότερος απολογισμός της επίθεσης σε καφέ μπαρ στην πλατεία Νέας Σμύρνης. Το ένα από τα δύο θύματα έχει δεχτεί σφαίρα στο κεφάλι, με το χτύπημα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να παραπέμπει σε μαφιόζικη εκτέλεση.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός κατοίκου στο skai.gr ο οποίος βρισκόταν στο σημείο τη στιγμή που ο δράστης άνοιξε πυρ στο καφέ μπαρ.

«Καθόμουν στο παγκάκι όταν άκουσα τους πυροβολισμούς. 4-5 πρέπει να έπεσαν. Ενστικτωδώς έπεσα κάτω μέχρι να καταλάβω τι συμβαίνει. Γύρισα και είδα στο μπαρ να φωνάζει ο κόσμος και να γίνεται χαμός... Επικράτησε πανικός. Δεν είδα αν ήταν ένας ή περισσότεροι οι δράστες» δήλωσε χαρακτηριστικά στο skai.gr ο αυτόπτης μάρτυρας. 

Νέα Σμύρνη

Μάκης Συνοδινός/ΣΚΑΪ

Νέα Σμύρνη

ΙΝΤΙΜΕ

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η αστυνομία ο δράστης ήταν ένας, και καθόταν κρυμμένος πίσω από φυλλωσιές- θάμνους. Κατόπιν πήγε μπροστά από το καφέ μπαρ, και άνοιξε πυρ. Φέρεται να φόραγε σκούρα ρούχα και μάσκα για τον κορωνοϊό σύμφωνα με κατάθεση άλλου αυτόπτη μάρτυρα.

Νέα Σμύρνη

ΙΝΤΙΜΕ

Παράλληλα με τις έρευνες της ΕΛΑΣ στον χώρο του καφέ μπαρ, αλλά και τις έρευνες στη περιοχή από μηχανοκίνητες ομάδες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και σύλληψή του, αυτή την ώρα κλιμάκιο της ασφαλείας μαζεύει βιντεοληπτικό υλικό από τα καταστήματα επί της 25ης Μαρτίου. Οι αστυνομικές πηγές εκφράζουν την βεβαιότητα ότι θα έχει καταγράφει τόσο ο δράστης όσο και οι κινήσεις του.

Νέα Σμύρνη

INTIME 

Νέα Σμύρνη

ΙΝΤΙΜΕ  

Πηγή: skai.gr